Sett opp et fellesskap

Få laget ditt eget fellesskap
  • Få mennesker til å samles
  • Tjen online
  • Sikker og rask programvare
  • Enkel selvadministrasjon

Bygg samfunn

Generer inntekter online

Ønsker du å starte et samfunn? God idé! Du kan bruke et samfunn til forskjellige formål. Vil du også tjene penger online ved å opprette et samfunn? Vi er her for deg. Våre fagfolk har erfaring med å bygge samfunn siden 2004.  

Vil du gi ditt fellesskap muligheten til å nettverke? Øke produktiviteten til ansatte gjennom en digital arbeidsplass eller etablere et online samfunn for å engasjere kundene dine mer i virksomheten din? Ikke vent lenger med å starte et samfunn.   

PriserApplikasjoner

Opprett community

La skape en fellesskap

Våre fordeler

Skap en vellykket fellesskap
Brukere føler seg helt velkomne fordi designene våre er fullstendig tilpasset dem.
Raskt bygge et fellesskap
Våre fellesskap bruker rask og pålitelig programvare. Nettstedet ditt fungerer alltid.
Sett opp enkelt en fellesskap
Administrasjonen av nettstedet ditt blir enkelt med vårt brukervennlige administrasjonssystem, SiteCMS.

Start et fellesskap

Viktigheten av en smart design

Et fellesskap må ha mer enn bare et fint design. Vil du bygge et fellesskap som passer perfekt til behovene, ønskene og online atferden til virksomheten din og målgruppen? La det være opp til oss; våre eksperter vet nøyaktig hvordan de skal etablere et vellykket fellesskap. 

Det er viktig at fellesskapet ditt er brukervennlig. Vi bruker derfor KISS-prinsippet, keep it simple. Bare de viktige delene blir vist. Dette gjør fellesskapet ditt forståelig for alle. Vil du ha hjelp til å lage et fellesskap? Se på mulighetene. 

Lag fellesskapsside Se funksjoner

Bygg community

Bygg din egen fellesskap

Vi har allerede hatt privilegiet av å skape mer enn 500 fellesskap

Ha en effektiv fellesskap laget 

Se referanser

Start raskt et fellesskap 

Vår teknologi svikter aldri 

Et vellykket fellesskap fungerer alltid, også under stor belastning. Er alle medlemmene aktive? Da trenger du ikke bekymre deg for overbelastning. Sidene våre kan håndtere enorme mengder data. Vil du ha et sikkert, pålitelig og raskt fellesskap bygget? Vi ordner dette for deg. 

Vår fellesskapsprogramvare har en solid base. Fellesskapet ditt er bygget på Phalcon web-rammeverket. Dette gir høy ytelse kombinert med lav serverforbruk. Ved å bruke Elasticsearch er fellesskapet ditt skalerbart, slik at du aldri betaler for mye. 

Be om demo Ta kontakt

 

Start community