Kostnader for å opprette en online plattform

Fast beløp, ingen overraskelser

Bygg online plattformkostnader? Start om 14 dager til den laveste plattformprisen på 1999 €. Er du nysgjerrig på alle kostnadene ved å sette opp en online plattform? Vi tilbyr tre pakker. Forskjellen per pakke er bare antall medlemmer og varer.

  Online platform kostnader Plattform S For nybegynnere.
Start plattformen.
Bestill
Mest populær Online platform pris MPlattform M Tjen mer
med en større plattform.
Bestill
Kostnader for å lage plattform Plattform L Bytt til
StartPlatform.
Bestill
Funksjoner  
Elementer   5 000 10 000 25 000
Medlemmer   5 000 10 000 25 000
Godt design        
SEO-vennlig        
Leveringstid 14 dager 30 dager 30 dager
Hosting  
E-postboks   5 10 15
Gratis SSL        
Gratis domene        
Raskt CDN        
Nettstedsplass   Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
Båndbredde   Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
Tjeneste  
Opplæring   2 timer 3 timer 3 timer
Ekstra hjelp   5 timer 5 timer 5 timer
24/7 oppdateringer        
E-poststøtte      
Telefonstøtte      
Funksjonalitet  
Layouter        
Skjemaer        
Katalog        
Søkefunksjon        
Kontaktalternativer        
Online betaling        
Internasjonal        
Migrasjon        
  €1999
+ €149 p/m
€2999
+ €249 p/m
€2999
+ €449 p/m
  Bestill Bestill Bestill

 

Trenger du mer enn 25 000 medlemmer eller ekstra funksjoner?
Vi lager et spesialtilbud.

Ta kontakt

Kostnader for å bygge en online plattform

Avhengig av dine ønsker

Nysgjerrig på kostnadene for å bygge en online plattform? Plattformkostnadene avhenger av dine ønsker. Vil du vite hva det koster å lage en plattform skreddersydd for deg? Prisen for plattformen bestemmes av funksjonene du vil tilby medlemmene dine, men den vil sannsynligvis ligge rundt 50 000 euro.

Vi har over 15 års erfaring med plattformutvikling gjennom vårt morselskap Vcreations. Med den erfaringen har vi utviklet vår plattformprogramvare. Foretrekker du lave plattformkostnader? Da kan du trygt starte med vår Platform as a Service (PaaS).

Er du klar for skreddersydde utviklingsprosjekter? Da kan vi bygge prosjektet ditt separat fra vår Platform as a Service (PaaS) og gjennomføre alle tilpassede utviklinger du har i tankene.

Forretningsmodellen er enkel. Du bestemmer prisen per betalende medlem. Tar du 10 euro per måned og har 250 betalende medlemmer, tjener du 2 500 euro per måned. Du trenger ikke å betale noe til oss, og du betaler omtrent 30 cent i transaksjonsgebyr per trekk. Kostnadene for å sette opp en online plattform? Start fra 1999 euro.

Hvis du er nybegynner og lurer på kostnadene for å bygge en online plattform, anbefaler vi alltid å starte med vår grunnleggende PaaS. Den plattformen fungerer like bra som vår Medium PaaS. Forskjellen er bare det maksimale antallet tillatte medlemmer.

Har du en PaaS fra StartPlatform og trenger en oppgradering? Ingen problem! Du utfører oppgraderingen selv. Vi øker abonnementet ditt, og du betaler ingen migreringskostnader. Kostnadene for å bygge en online plattform? Hos oss betaler du garantert den laveste plattformprisen, fra 1999 euro.

På StartPlatform medfører oppdateringer ingen ekstra kostnader. Dette skyldes vår unike Platform as a Service-løsning. Vi holder programvaren din oppdatert uten kostnad. Dette er svært verdifullt sammenlignet med en skreddersydd plattform, der du må betale for alle oppdateringer selv.

I tillegg til engangskostnadene for oppsettet, belaster vi en månedlig plattformavgift på 149 euro for hosting. Du kan dessverre ikke unngå det. Men vi inkluderer også vedlikeholdet av serverne våre i den månedlige plattformavgiften.

Kostnader for online plattform