Opprett en medlemsside

Få din egen medlemsside bygget
  • Samle medlemmene dine online
  • Egen nettside med medlemsinnlogging
  • Generer inntekt med abonnementer
  • Administrer medlemssidene dine uten problemer
Få laget en medlemsnettsted

Lag en medlemsside

Fasilitere online medlemskontakt

Ønsker du å opprette en medlemsside for å koble medlemmer online? Hos StartPlatform kan du få bygget din egen medlemsside. Start din egen medlemsside innen 14 dager for 1999 euro.

En medlemsside er en nettside med pålogging for medlemmer. Medlemmer kan melde seg på for deretter å kontakte andre medlemmer. Medlemmer kan søke etter andre medlemmer og kommunisere med dem. Formålet med å lage en medlemsside inkluderer blant annet å tjene penger eller bare å bringe medlemmer sammen med et spesifikt mål. Dette målet kan for eksempel være nettdating. Ønsker du å lage din egen medlemsside? Ta kontakt med oss.

Du lager sannsynligvis en medlemsside for å generere ekstra inntekt. Du står på terskelen til å bringe medlemmer sammen for sannsynligvis et spesifikt formål. Medlemmene dine er villige til å betale for dette. Betalingene belastes med automatisk trekk fra vårt medlemssitesystem. Dette gir deg en passiv inntekt og du trenger ikke å bekymre deg for administrasjonen.

Ønsker du å bygge en medlemsside? Det spiller ingen rolle for hvilken anvendelse du gjør det. Vårt medlemssitesystem kan tilpasses enhver anvendelse. Dette gjør at du kan lage din egen medlemsside for nettdating, et fellesskap eller for å bringe etterspørsel og tilbud sammen på en slags markedsplass. For hvilken anvendelse vil du lage en medlemsside? Vi hjelper deg gjerne.

Det er mye å tenke på når du oppretter en medlemsside hvis du ikke har gjort det før. Du kan for eksempel lage en medlemsside med Wordpress. Det er flere maler og tillegg som lar deg opprette en medlemsside selv. Men lager du en god en? Vi avlaster deg fra A til Å. Dette gjør vi med ferdig medlemssitesystem og ved å veilede deg gjennom prosessen med workshops og veiledninger.

Be om gratis demoKontakt

Få laget en medlemsnettsted

Få din egen medlemsside bygd?

Vi sikter mot følgende

Bygg en medlemsside skreddersydd for dine medlemmer
Er de reservert eller utadvendte, innadvendte eller utadvendte? Det spiller ingen rolle. Vi fordyper oss i dine medlemmer og tilpasser medlemssiden din sømløst til dem.
Ingen bekymringer. Du kan starte en sikker medlemsside
Ikke bekymre deg for sikkerheten. Alle dataene til medlemmene dine lagres trygt, og vi holder medlemssiden din oppdatert.
Administrer din egen medlemsside. Uten trøbbel
Når du har fått din egen medlemsside opprettet? Godkjenn en medlem, se gjennom administrasjonen og bestem medlemskap. Du administrerer alt helt selv.

Start en medlemsside..

Som er klar for ekte arbeid

Vi har erfaring med å bygge medlemssider siden 2004. Derfor vet vi hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Dette setter vi i sentrum på nettstedet ditt:

Start en KISS medlemsside

Lag en medlemsside med KISS. Det står for Keep It Stupidly Simple. Vi viser bare det mest nødvendige. På den måten vet alle virkelig hvordan nettstedet ditt fungerer. Med vår KISS-tilnærming kan du med vår medlemssides programvare opprette en medlemsside som genererer mer inntekt. I tillegg sparer det deg mye tid på kundestøtte.

Gratis demo Kontakt

La medlemmene bygge en nettside

Bygg en komplett medlemsside

Med alle funksjonene du trenger