Lag et intranett

Bygg ditt eget intranett
  • Enkelt å dele intern informasjon
  • Sende meldinger til hverandre
  • Rask og sikker programvare
  • Lag enkelt et administrerbart intranett
Få laget intranett

Muligheter for å sette opp intranett

Enkel intern kommunikasjon

Å få laget et intranett gir en boost til kommunikasjonen innenfor din bedrift. Ved å lage et intranett har du en lukket informasjonsplattform for organisasjonen din. Dette gjør det mulig å dele elektronisk informasjon innenfor en lukket krets. Ønsker du også å få laget et intranett? 

Sett opp et vellykket intranett med vår mangeårige erfaring. Med vår intranettprogramvare kan du kommunisere på et godt sikret sted. Bestem selv hvem som får tilgang til ditt intranett. La ansatte kommunisere globalt 24/7. Bygge intranett? 

Gå til priserApplikasjoner

Få bygget intranett

Vellykket intranet-utvikling

Følgende punkter er sentrale

Opprett en tydelig intranet
En klar design tilpasset organisasjonen din. Dette gjør intranettet ditt forståelig for alle.
Sikker intranet-programvare
Informasjonen som deles innenfor intranettet er sikker med vår pålitelige intranet-programvare.
Administrer intranet enkelt
Sett opp et intranet uten teknisk kunnskap. Du administrerer det selv med vårt administrasjonssystem.

Profesjonell intranettutvikling 

Samhandling på nett

Et intranett er et ideelt sted for kommunikasjonen i bedriften din. Med ansatte som jobber hjemmefra, er intranettet den perfekte løsningen. Ansatte kan raskt utveksle informasjon. Det kan jobbes i grupper, og det kan legges ut generelle eller private meldinger. 

Alle dokumenter innen organisasjonen din er nå lett tilgjengelige på ett sted. Systemet er veldig brukervennlig og krever derfor ingen opplæring. Et intranett forbedrer kommunikasjonen, noe som gjør samarbeid mer effektivt. Det bidrar også til å optimalisere bedriftsprosesser.  

Sett opp intranett Se funksjoner

Opprett intranett

Bygg en profesjonell intranet

Vi har vært rundt siden 2004

Pålitelig intranettprogramvare

Programvare som alltid fungerer

Det er viktig at et intranett sikkert kan behandle store mengder data. Dette oppnår vi med vår pålitelige intranettprogramvare basert på Phalcon-nettrammeverket. Selv uten teknisk kunnskap er det veldig enkelt å sette opp et intranett. Med SiteCMS administrerer du det helt selv. 

Vi legger stor vekt på at ditt intranett alltid og overalt kan brukes av alle. Selv når alle er aktive, sørger vi for at ditt intranett fungerer. Ønsker du å lage et intranett, men ikke betale for mye for hosting? Vi gjør din plattform skalerbar med Elasticsearch.

Gratis demo Ta kontakt

Få laget intranett