Lav en intranet

Byg dit eget intranet
  • Nemt at dele intern information
  • Send beskeder til hinanden
  • Hurtig og sikker software
  • Opret nemt et administrerbart intranet
Få lavet intranet

Muligheder for at oprette intranet

Let intern kommunikation

At få lavet et intranet giver et løft til kommunikationen inden for din virksomhed. Ved at lave et intranet har du en lukket informationsplatform for din organisation. Dette gør det muligt at dele elektronisk information inden for en lukket kreds. Vil du også have lavet et intranet? 

Opsæt et succesfuldt intranet med vores mangeårige erfaring. Med vores intranetsoftware kan du kommunikere på et godt sikret sted. Bestem selv, hvem der får adgang til dit intranet. Lad medarbejdere kommunikere globalt 24/7. Bygge intranet? 

Gå til priserApplikationer

Få bygget intranet

Succesfuld intranet-udvikling

Følgende punkter er centrale

Opsæt en klar intranet
En overskuelig og brugervenlig design tilpasset din organisation, hvilket gør, at dit intranet bliver forstået af alle.
Sikker intranet-software
Informationen, der deles inden for intranettet, er sikker med vores pålidelige intranet-software.
Let at styre intranet
Opsæt et intranet uden teknisk viden. Du administrerer det selv med vores administrationsystem.

Professionelt intranet oprettelse 

Online samarbejde

Et intranet er det ideelle sted for kommunikation i din virksomhed. Med medarbejdere, der arbejder hjemmefra, er et intranet den perfekte løsning. Medarbejdere kan hurtigt udveksle information. Der kan arbejdes i grupper, og der kan oprettes generelle eller private beskeder. 

Alle dokumenter inden for din organisation kan nu findes ét sted. Systemet er meget brugervenligt og kræver derfor ingen forklaring. Et intranet forbedrer kommunikationen, hvilket gør samarbejdet mere effektivt. Det hjælper også med at optimere forretningsprocesser.  

Opsæt intranet Se funktioner

Opret intranet

Byg en professionel intranet

Vi har eksisteret siden 2004

Pålidelig intranet-software

Software, der altid fungerer

Det er vigtigt, at et intranet sikkert kan håndtere store mængder data. Vi realiserer dette med vores pålidelige intranet-software, baseret på Phalcon web framework. Selv uden teknisk viden er det meget nemt at oprette et intranet. Med SiteCMS styrer du det helt selv. 

Vi lægger vægt på, at dit intranet altid og overalt kan bruges af alle. Selv når alle er aktive, sørger vi for, at dit intranet fungerer. Vil du have lavet et intranet uden at betale for meget for hosting? Vi gør din platform skalerbar med Elasticsearch.

Gratis demo Kontakt os

 

Få lavet intranet