Prisen for at få lavet en webshop

Fast beløb, ingen overraskelser

Pris for at oprette en webshop? Du får en komplet butik med hver pakke. Helt i din egen virksomhedsstil. Få din egen webshop oprettet for under tusind euro. Forskellen mellem pakkerne ligger primært i antallet af produkter. Pris for at oprette en webshop? Se tilbuddet.

  Laveste omkostninger for at lave en webshop Butik S Driv din butik
uden bekymringer.
Bestil
Mest populær SEO-omkostninger for at lave webshopButik M Flere ordrer
ved flere produkter.
Bestil
Større omkostninger for at lave webshop Butik L Større butik?
op til 5.000 produkter.
Bestil
Egenskaber  
Produkter 15 300 5.000
Leveringstid 14 dage 14 dage 30 dage
Godt design        
SEO-venlig        
Hosting  
E-mail   2 3 5
Gratis SSL        
Gratis domæne        
Hurtig CDN        
Webplads   Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Båndbredde   Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Service  
Træning   1 time 2 timer 2 timer
Ekstra hjælp   2 timer 3 timer 5 timer
24/7 opdateringer        
E-mail-support      
Telefonsupport      
Funktionalitet  
Formularer        
Katalog        
Online betaling        
Internationalt        
Layouts        
Produktfiltre        
Configurator        
Migration        
  €999
+ €39 pr. måned
€1999
+ €49 pr. måned
€2999
+ €149 pr. måned
  Bestil Bestil Bestil

 

Flere produkter eller yderligere ønsker?
Vi laver et skræddersyet tilbud.

Kontakt os

Omkostninger ved oprettelse af en webshop

Vi belyser omkostningerne ved webshoppen

Omkostningerne ved at oprette en webshop varierer fra webshop til webshop og fra udbyder til udbyder. Hvis du gør alt selv, vil omkostningerne ved at oprette en webshop være meget lavere end hvis du outsourcer alt. Omkostningerne ved at oprette en webshop afhænger først og fremmest af dine ønsker og mål. Start med at kortlægge disse.

Vil du oprette en webshop til lave omkostninger? Gør det selv. Der findes mange udbydere som Shopify, der giver dig mulighed for at bygge din egen webshop. Hvis du vil undgå de almindelige faldgruber og nå hurtigere til succes, kan du overveje at ansætte nogen til at oprette hele webshoppen for dig fra A til Å.

Hvis du gør alt selv, vil du kun have månedlige omkostninger til hosting, som normalt ligger mellem 30 og 150 euro om måneden. Hvis du outsourcer alt, kan du regne med cirka 3000 euro for at oprette webshoppen og omkring 15 euro om måneden for hosting.

Omkostningerne ved at oprette en webshop er ikke de eneste omkostninger, der påløber, når du driver en webshop. Din webshop skal også vedligeholdes. Dette inkluderer implementering af sikkerhedsopdateringer, optimering til konvertering og SEO. I virkeligheden er disse omkostninger vanskelige at anslå uden en grundig gennemgang.

Hvis du begynder at sælge online, bør du overveje mere end bare omkostningerne ved at oprette en webshop. Selvom omkostningerne ved at oprette en webshop kan blive højere, hvis du outsourcer alt, vil disse omkostninger ofte betale sig godt, når du søger succes.

En professionel webshop-skaber har fuld kontrol over konverteringsoptimering, SEO og øget salg. 52% af kvindelige kunder handler ikke uden gunstige returmuligheder, og et kvalitetsstempel øger konverteringsraten betydeligt. Havde du tænkt på dette selv? Dette er kun nogle af mange punkter.

Er du i færd med at vurdere omkostningerne ved at oprette en webshop? For at kunne bestemme din investeringsafkastning, er dette et af de første spørgsmål, du gerne vil have svar på. Desværre er det svært at give et konkret svar på dette uden en grundig gennemgang. Hver situation er unik, inklusive din, og omkostningerne varierer derfor også.

I en gratis gennemgang kortlægger vi dine ønsker og mål. Vi giver råd om, hvordan du skal oprette webshoppen, om SEO og hvordan vi mener, du bedst når din målgruppe med dit produktsortiment. Vi vil også give dig indsigt i vores egne priser.

Omkostningerne ved at oprette webshop hos StartPlatform er cirka 1500 euro for det første år. For de efterfølgende år betaler du 588 euro om året. Dette inkluderer hosting, e-mail og alle opdateringer, vi frigiver. Priserne er eksklusive moms og omkostninger til online markedsføring, men det er en anden historie.

Omkostninger for at få oprettet en webshop