Kostnader för att skapa en webbutik

Fastställda belopp, inga överraskningar

Vill du veta vad det kostar att skapa en webbutik? Med varje paket får du en komplett butik. Helt i din egen företagsstil. Skapa din egen webbutik för mindre än tusen euro. Skillnaden mellan paketen ligger framför allt i antalet produkter. Pris för att skapa en webbutik? Se erbjudandet.

  Lägsta kostnad för att skapa webbshop Butik S Driv din butik
utan bekymmer.
Beställ
Populärast Kostnad för att skapa en SEO-webbshopButik M Fler beställningar
genom fler produkter.
Beställ
Kostnad för att skapa en stor webbshop Butik L Större butik?
upp till 5,000 produkter.
Beställ
Funktioner  
Produkter 15 300 5,000
Leveranstid 14 dagar 14 dagar 30 dagar
Bra design        
SEO-vänlig        
Webbhotell  
E-post   2 3 5
Gratis SSL        
Gratis domän        
Snabb CDN        
Webbutrymme   Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Bandbredd   Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Tjänst  
Utbildning   1 timme 2 timmar 2 timmar
Extra hjälp   2 timmar 3 timmar 5 timmar
24/7 uppdateringar        
E-postsupport      
Telefonsupport      
Funktionalitet  
Formulär        
Katalog        
Onlinebetalning       
Internationell        
Layouter        
Produktfilter        
Konfigurator        
Migrering        
  €999
+ €39/mån
€1999
+ €49/mån
€2999
+ €149/mån
  Beställ Beställ Beställ

 

Fler produkter eller ytterligare önskemål?
Vi skapar ett skräddarsytt förslag.

Kontakta oss

Kostnader för att skapa en webbshop

Vi förklarar kostnaderna för en webbshop

Kostnaderna för att skapa en webbshop varierar beroende på webbutik och leverantör. Om du gör allt själv kommer kostnaderna för att skapa en webbshop att vara mycket lägre än om du outsourcar allting. Kostnaderna för att skapa en webbshop beror främst på dina önskemål och mål. Sätt upp dem först.

Vill du skapa en webbshop till låga kostnader? Gör det själv. Det finns många leverantörer som Shopify där du kan bygga din webbutik själv. Om du vill undvika vanliga fallgropar och snabba vägen till framgång, anlita någon som kan konfigurera hela din webbutik från början till slut.

När du gör det själv kommer du bara att ha månatliga kostnader för webbhotell, som ligger mellan 30 och 150 euro per månad. Om du outsourcar allt kan du räkna med cirka 3000 euro i kostnader för att skapa webbshop och ungefär 15 euro per månad för webbhotell.

Kostnaderna för att skapa en webbshop är inte de enda kostnaderna som uppstår när du driver en webbutik. Din webbutik måste också underhållas. Tänk på att implementera säkerhetsuppdateringar, optimeringar för konvertering och även SEO. Dessa kostnader kan inte riktigt uppskattas utan att ha rätt information.

Ska du börja sälja online? Se bortom kostnaderna för att skapa webbshop. Kostnaderna för att skapa webbutik kan vara högre om du outsourcar allt, men i de flesta fall tjänar du in dessa kostnader när du strävar efter mer framgång.

En professionell webbutiksbyggare känner till alla aspekter av konverteringsoptimering, SEO och uppsäljning. 52% av kvinnliga köpare köper inte utan förmånliga returvillkor, och en certifiering ökar konverteringen avsevärt. Hade du tänkt på det själv? Det finns också hundra andra punkter.

Letar du efter kostnaderna för att skapa en webbshop? För att beräkna din avkastning är detta en av de första frågorna du vill ha svar på. Tyvärr är det svårt att svara på utan rätt information. Varje situation är unik, inklusive din egen, och kostnaderna varierar också.

I en kostnadsfri inledande diskussion kartlägger vi dina önskemål och mål. Vi ger dig råd om hur du ska konfigurera din webbutik, om SEO och hur vi tror att du bäst kan nå din målgrupp med ditt produkterbjudande. Vi informerar dig också om våra egna priser.

Kostnaderna för att skapa en webbshop hos StartPlatform är cirka 1500 euro för det första året. För de kommande åren betalar du 588 euro per år. Detta inkluderar webbhotell, e-post och alla uppdateringar vi släpper. Exklusive moms och kostnader för online-marknadsföring, men det vet du redan.

Kostnader för att skapa en webbutik