Kostnader för webbplats skapande

Fasta belopp, inga överraskningar

Kostnader för att skapa en webbplats? Vi har ett lämpligt paket för varje företagare. Paketet kan anpassas när som helst så att din webbplats smidigt kan växa i takt med din onlineframgång. Pris för att skapa en webbplats? Se vårt utbud.

  Kostnad för att skapa en liten webbplats Webbplats S Få leads
med en företagswebbplats.
Beställ
Populärast Kostnad för att skapa en SEO-webbplatsWebbplats M Fler besökare
genom fler sidor.
Beställ
Kostnad för att skapa en plattform Webbplats L Placera innehåll
genom besökare.
Beställ
Funktioner  
Sidor 15 300 5 000
Bra design        
SEO-vänlig        
Leveranstid   14 dagar 14 dagar 14 dagar
Webbhotell  
E-post   2 3 5
Gratis SSL        
Gratis domän        
Snabbt CDN        
Webutrymme   Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Bandbredd   Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Service  
Utbildning   1 timme 2 timmar 3 timmar
Extra hjälp   2 timmar 3 timmar 5 timmar
24/7 uppdateringar        
E-postsupport      
Telefonsupport      
Funktioner  
Internationell        
Formulär        
Layouter        
Katalog        
Sökfunktion        
Online betalning        
Publicerare        
  €699
+ €39/mån
€1999
+ €49/mån
€1999
+ €149/mån
  Beställ Beställ Beställ

 

Behöver du fler sidor eller andra funktioner?
Vi gör ett specialerbjudande.

Kontakta oss

Kostnader för att skapa en webbplats

Beroende av dina önskemål

Kostnaderna för att skapa en webbplats kan variera, antingen höga eller låga. Men vad avgör egentligen kostnadens nivå för en webbplats? Precis, dina önskemål! Om du väljer en skräddarsydd webbplats kan kostnaderna för att skapa en webbplats snabbt hamna på 5 000 till 10 000 euro. Men är det verkligen nödvändigt? Vi tror inte det.

Vårt webbdesignbyrå har 20 års erfarenhet av att utveckla webbplatser. Den erfarenheten har vi sammanfört i en beprövad struktur, Tjakka, vårt StartPlatform-koncept. Vill du skapa en professionell webbplats till låga kostnader? Den beprövade strukturen används ofta. Så vi vet vad som fungerar och vad som inte fungerar, och vi anpassar ständigt strukturen därefter.

Har du eller får du fler önskemål? Med en paketuppgradering aktiverar vi en kundinloggning, ett onlinebeställnings-/betalningssystem och eventuellt en medlemsinloggning. På så sätt växer din webbplats med din framgång utan att du någonsin betalar för mycket.  

Kostnaderna för att skapa en webbplats är inte de enda kostnaderna när du vill vara online med ditt företag. Du får också hantera kostnader för webbplatsunderhåll. Kostnadens nivå varierar och debiteras ofta enligt principen "timme-faktura". Vi har valt att göra det annorlunda.

Vill du veta på förhand vad **alla** kostnader för att skapa en webbplats är? Välj då vårt StartPlatform-koncept. Alla kostnader är kända på förhand. Du betalar en engångsavgift och en fast månadsavgift. Med månadsavgiften hostar vi din webbplats och håller den uppdaterad.

Så du kommer aldrig att ställas inför överraskningar, och det blir aldrig någon dispyt om kostnaderna för underhåll av din webbplats. Vill du ha ett ärligt och allomfattande pris för att skapa en webbplats? Skapa en webbplats med StartPlatform. Tveka inte att kontakta oss. En kopp kaffe ingår också ;).

Förutom kostnaderna för att skapa en webbplats måste du hantera kostnader för webbhotell och underhåll. De årliga kostnaderna för en webbplats varierar för varje webbplats. Därför är det svårt att jämföra de årliga kostnaderna. Begär offerter för att jämföra kostnaderna för att skapa webbplatsen på ett korrekt sätt.

De årliga kostnaderna för en webbplats är oftast högst det första året. Under det första året byggs din webbplats, så du får kostnader för design och utveckling av din webbplats. För de kommande åren betalar du bara för webbhotell och underhåll.

De genomsnittliga utvecklingskostnaderna för en företagswebbplats ligger på cirka 4000 euro, och webbhotellkostnaderna är ungefär 500 euro per år. Kostnaderna för att skapa en webbplats det första året är i genomsnitt 4500 euro, och för de kommande åren är det 500 euro. På grund av våra beprövade strukturer är våra startkostnader lägre.

kostnader för att skapa en webbplats