Website laten maken kosten

Vaste bedragen, geen verrassingen

Website laten maken kosten? Wij hebben voor elke ondernemer een passend pakket. Het pakket is op elk moment aanpasbaar zodat jouw website lekker met jouw online succes meegroeit. Prijs website laten maken? Bekijk ons aanbod.

  Kleine website laten maken kosten Site S Ontvang leads
met een bedrijfssite.
Bestel
Populairste SEO website laten maken kostenSite M Meer bezoekers
door meer pagina's.
Bestel
Platform laten maken kosten Site L Inhoud plaatsen
door bezoekers.
Bestel
Kenmerken  
Pagina's 15 300 5.000
Goed design        
SEO friendly        
Levertijd   14 dgn 14 dgn 14 dgn
Hosting  
E-mail   2 3 5
Gratis SSL        
Gratis domein        
Snel CDN        
Webruimte   Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Bandbreedte   Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Service  
Training   1 uur 2 uur 3 uur
Extra hulp   2 uur 3 uur 5 uur
24/7 updates        
E-mail support      
Telefoon support      
Functionaliteit  
Internationaal        
Formulieren        
Lay-outs        
Catalogus        
Zoekfunctie        
Online betalen        
Publishers        
  €699
+ €39 p/m
€1999
+ €49 p/m
€1999
+ €149 p/m
  Bestel Bestel Bestel

 

Meer pagina's of andere functies nodig?
We maken een speciaal voorstel.

Contact opnemen

Kosten website laten maken

Afhankelijk van jouw wensen

Website laten maken kosten kunnen hoog of laag uitvallen. Maar wat bepaald nou eigenlijk de hoogte van de kosten van een website? Juist, jouw wensen! Kies jij voor een website op maat? Dan liggen jouw kosten voor een website laten maken al snel op 5.000 a 10.000 euro. Maar is dat wel nodig? Wij geloven van niet.

Ons webdesign bureau heeft 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites. Die ervaring hebben wij samengevoegd in een bewezen structuur. Tjakka, ons StartPlatform concept. Wil jij een professionele website laten maken tegen lage kosten? De bewezen structuur is vaak gebruikt. Zo weten wij wat werkt en ook wat niet werkt en daar passen wij de structuur continu op aan.

Heb jij of krijg jij meer wensen? Met een pakket upgrade activeren wij een klanten login, een online bestel/betaal systeem en eventueel een leden login. Zo groeit jouw website mee met jouw succes zonder dat jij ooit te veel betaald.  

Website laten maken kosten zijn niet de enige kosten wanneer jij online wilt met je bedrijf. Je krijgt ook te maken met website onderhoud kosten. De hoogte van die kosten variëren en vaak worden die in rekening gebracht met het uurtje-factuurtje principe. Wij hebben ervoor gekozen om dit anders te doen.

Wil jij vooraf weten wat álle website laten maken kosten zijn? Kies dan voor ons StartPlatform concept. Alle kosten zijn vooraf bekend. Je betaald eenmalige opzet kosten en een vast maandbedrag. Voor het maandbedrag hosten wij jouw website en houden wij jouw website up-to-date.

Zo sta je nog nooit voor verrassingen en is er nooit gesteggel over de hoogte van jouw website onderhoudskosten. Wil jij een eerlijke en all-in website laten maken prijs? Laat een website maken bij StartPlatform. Neem gerust even contact met ons op. Kopje koffie is ook inbegrepen ;).

Naast de kosten voor website laten maken krijg je te maken met hosting kosten en onderhoudskosten. De jaarlijkse kosten voor een website variëren bij elke website. Daardoor zijn de jaarlijkse kosten lastig te vergelijken. Vraag daarom offertes aan om de website laten maken kosten goed te vergelijken.

De jaarlijkse kosten voor een website zijn in het eerste jaar meestal het hoogst. In het eerste jaar wordt jouw website namelijk gebouwd. Je krijgt dan te maken met ontwerpkosten en ontwikkelkosten voor jouw website. Voor de daarop volgende jaren betaal je alleen voor de hosting en het onderhoud.

Gemiddeld liggen de ontwikkelkosten voor een bedrijfswebsite rond de 4000 euro en de hosting kosten op zo’n 500 euro per jaar. De website laten maken kosten voor het eerste jaar zijn gemiddeld 4500 euro en voor de daarop volgende jaren 500 euro. Door onze bewezen structuren liggen onze opzet kosten lager.

kosten website laten maken