Online platform software

Configureer zelf met widgets
  • Lanceer website in 14 dagen
  • Maak lay-outs met widgets
  • Veilige en betrouwbare software
  • Krijg wekelijks software updates
online platform software

Complete platform software

Die altijd up-to-date blijft

Of je nu een website wilt en een factuurtje wilt kunnen sturen, een webshop wilt opzetten of leden met elkaar in contact wilt brengen op een online platform. Onze platform software is voor elke toepassing geschikt.

Onze werkwijze
Wij zetten de platform software op, stemmen alles af op jouw wensen en doen dat voor een vaste prijs. Wij verzorgen dat met standaard bouwblokken. Daardoor zijn wij in 14 dagen klaar en sta jij nooit voor verrassingen.

Wekelijkse updates
Wij ontwikkelen continu door aan onze platform software. Wekelijks brengen wij updates uit. Die updates krijg jij ook na oplevering van jouw website of platform. Zo loop jij zonder gestuntel voor op jouw concurrentie.

PrijzenGratis demo

Online platform software

Online platform software

Flexibel, veilig en snel

Compleet pakket
De platform software heeft alle functies die nodig zijn voor een succesvol online concept.
Snel & veilig
De platform software is betrouwbaar. We hosten alles in Nederland. Ons CDN maakt het wereldwijd even snel.
Op jouw wensen
Wordt alles afgestemd. Je koopt niet alleen software, maar een website die bij jouw bezoekers past.

Interactieve platform software

Met alles voor online contactmomenten

Online in contact komen met bezoekers of bezoekers online met elkaar in contact brengen was nooit zo eenvoudig, zo snel en zo schaalbaar. Maak indruk op jouw doelgroep met onze platform software.

Helemaal compleet
Onze platform software kent uitgebreide mogelijkheden. Inhoud zoeken met filters, contactopties, betaalopties, profielpagina’s en zelf layouts maken met widgets staan daarbij centraal.

Toepassingen
Voor welke toepassing ga jij online? De platform software is voor diverse toepassingen inzetbaar. Waaronder bedrijfswebsites, webshops, vacaturesites, datingsites en marktplaatsen.

ToepassingenGratis demo

Digitaal platform software

Voorbeelden met onze software

Voor elke toepassing inzetbaar

Bekijk enkele voorbeelden van onze online platform software. Onze platform software is voor diverse toepassingen inzetbaar. Van online dating tot het vinden van personeel. Van leads genereren tot het delen van kennis. Het maakt niet uit.

Voorbeelden Prijzen

Is het veilig en betrouwbaar?

Maak je daarover maar geen zorgen

Online platform software is goed wanneer je er niks van merkt. Vooral bij problemen zie je het belang van de techniek. Maak je maar geen zorgen. Onze techniek is door diverse websites getest.

Hoge beveiligingslandaard
Wachtwoorden worden versleuteld opgeslagen, onze servers zijn voorzien van de nieuwste software en periodiek vinden er audits plaats. En dat is wel zo goed. Want zo hoef jij je geen zorgen te maken over de beveiliging. 

Alle data in Nederland
Jouw data wordt opgeslagen in een beveiligd datacenter. Dat datacenter is redundant voor een grotere betrouwbaarheid. Alleen wij hebben toegang tot de code. Daardoor zijn er minder ingangen voor hackers. 

Beveiliging

Online platform software