E-commerce platform

All-in-one en up-to-date
  • Breng (ver)kopers online samen
  • Verzorg contact tussen (ver)kopers
  • Verkoop lidmaatschappen
  • Realiseer het doel van (ver)kopers
e-commerce platform

Eigen e-commerce platform

Breng vraag en aanbod samen

Wil jij een eigen e-commerce platform laten bouwen? Breng kopers en verkopers samen op jouw e-commerce platform en draag bij aan het realiseren hun doelen. Wij bieden jou de software die jij nodig hebt voor de ontwikkelen van een e-commerce platform. Die software is erg compleet.

Daardoor kan jij binnen 30 dagen en voor een vast bedrag van 1900 euro jouw eigen e-commerce platform opzetten. Wij stemmen de look and veel van jouw platform naadloos af op jouw leden. Daarna begint het echte werk. Jij kan jouw e-commerce platform configureren en lanceren.

Prijzen bekijkenAlle mogelijkheden

verkoopplatform ontwikkelen

E-commerce platform laten bouwen

Dit staat centraal in onze software

Doeltreffend e-commerce platform bouwen
Doeltreffend? Jazeker, het design is logisch en conversiegericht. Daardoor publiceert men meer producten en reageren jouw leden daar eerder op.
Veilig online e-commerce platform lanceren
Jouw data en die van jouw leden wordt in een beveiligd datacenter opgeslagen en we houden jouw software up-to-date. Maak je maar niet druk.
Zelf een eigen e-commerce platform runnen
Na het opzetten van een e-commerce platform wil jij snel kunnen schakelen. Jij krijgt de volledige regie. Met onze software regel jij alles zelf.

E-commerce platform maken

Hoe kan ik daarmee beginnen?

Bij e-commerce platform ontwikkeling komt veel kijken. Verkennen van jouw markt, het analyseren van de concurrentie en de volledige inrichting van een e-commerce platform. Wij adviseren een grondig marktonderzoek voordat je aan de inrichting van je eigen e-commerce platform begint.

Zie jij kans kans van slagen? Dan kan jij jouw eigen e-commerce platform laten ontwikkelen. Je kan kiezen voor een platform op maat wanneer jij een budget hebt dat rond de 50.000 euro ligt. Is dat niet het geval? Kies dan onze standaard platform software om jouw concept.

Gratis demoBekijk functies

verkoopplatform laten maken

E-commerce platform laten bouwen

Check eerst ons blog met tips en valkuilen


Trap niet in valkuilen zoals je voorganger. Check ons blog!

Bekijk blog

E-commerce platform bouwen

Wacht met bouwen, eerst voorbereiden

De kosten van een online e-commerce platform zijn afhankelijk van jouw wensen. Wil jij een platform op maat laten maken? Dan liggen de kosten al snel rond de 50.000 euro. Kan jij uit de voeren met een standaard software pakket, zoals het pakket van Start-platform? Dan liggen de kosten op 1900 euro + 149 euro per maand.

Wil jij een nieuw e-commerce platform laten ontwikkelen? Probeer dan de opzet kosten laag te houden. Je loopt dan minder investeringsrisico en kan de markt verkennen met een basis platform. Neemt het succes van het e-commerce platform toe? Dan kan je op dat moment alsnog alle ontwikkelingen laten doen die jij voor ogen hebt.

Het is afhankelijk van de doelgroep waar een e-commerce platform aan moet voldoen. Is de doelgroep ingetogen of uitbundig? Zijn zij hoog opgeleid of gemiddeld? Kunnen zij goed zien of iets minder goed? Er zijn velen vragen waarop de antwoorden bepalen waar een online platform aan moet voldoen. Wil jij een e-commerce platform laten bouwen? Breng jouw doelgroep goed in kaart voor dat je begint met de inrichting van een platform.

Wil jij een e-commerce platform maken met Wordpress? Dat kan een goede keuze zijn. Inventariseer eerst of de juiste componenten voor jouw wensen beschikbaar zijn want maatwerk op basis van Wordpress is kostbaar. Wil jij een e-commerce platform ontwikkelen? Bekijk de complete functionaliteiten lijst van Start-platform.com.

Onze eigen e-commerce platform software is opgebouwd op basis van meer dan 15 jaar en tientallen platformen ervaring die wij hebben opgedaan met op maat platform ontwikkeling met Vwebbdesign.nl. Wij hebben de componenten die het meest nodig zijn in een SAAS gegoten. Daardoor kan bijna iedereen van start met onze platform software.

eigen verkoopplatform bouwen