E-commerce platform

All-in-one en up-to-date
  • Breng (ver)kopers online samen
  • Verzorg contact tussen (ver)kopers
  • Verkoop lidmaatschappen
  • Realiseer het doel van (ver)kopers
e-commerce platform

Eigen e-commerce platform

Breng vraag en aanbod samen

Wil jij een eigen e-commerce platform laten bouwen? Breng kopers en verkopers samen op jouw e-commerce platform en draag bij aan het realiseren hun doelen. Wij bieden jou de software die jij nodig hebt voor de ontwikkelen van een e-commerce platform. Die software is erg compleet.

Daardoor kan jij binnen 30 dagen en voor een vast bedrag van 1900 euro jouw eigen e-commerce platform opzetten. Wij stemmen de look and veel van jouw platform naadloos af op jouw leden. Daarna begint het echte werk. Jij kan jouw e-commerce platform configureren en lanceren.

Prijzen bekijkenAlle mogelijkheden

verkoopplatform ontwikkelen

E-commerce platform laten bouwen

Dit staat centraal in onze software

Doeltreffend e-commerce platform bouwen
Doeltreffend? Jazeker, het design is logisch en conversiegericht. Daardoor publiceert men meer producten en reageren jouw leden daar eerder op.
Veilig online e-commerce platform lanceren
Jouw data en die van jouw leden wordt in een beveiligd datacenter opgeslagen en we houden jouw software up-to-date. Maak je maar niet druk.
Zelf een eigen e-commerce platform runnen
Na het opzetten van een e-commerce platform wil jij snel kunnen schakelen. Jij krijgt de volledige regie. Met onze software regel jij alles zelf.

E-commerce platform maken

Hoe kan ik daarmee beginnen?

Bij e-commerce platform ontwikkeling komt veel kijken. Verkennen van jouw markt, het analyseren van de concurrentie en de volledige inrichting van een e-commerce platform. Wij adviseren een grondig marktonderzoek voordat je aan de inrichting van je eigen e-commerce platform begint.

Zie jij kans kans van slagen? Dan kan jij jouw eigen e-commerce platform laten ontwikkelen. Je kan kiezen voor een platform op maat wanneer jij een budget hebt dat rond de 50.000 euro ligt. Is dat niet het geval? Kies dan onze standaard platform software om jouw concept.

Gratis demoBekijk functies

verkoopplatform laten maken

E-commerce platform laten bouwen

Check eerst ons blog met tips en valkuilen


Trap niet in valkuilen zoals je voorganger. Check ons blog!

Bekijk blog