Intranet laten maken

Eigen intranet laten bouwen
  • Makkelijk intern informatie delen
  • Onderling berichten versturen
  • Razendsnelle en veilige software
  • Simpel te beheren intranet maken
intranet laten maken

Mogelijkheden intranet opzetten

Gemakkelijk intern communiceren

Een intranet laten maken geeft een boost aan de communicatie binnen jouw onderneming. Met een intranet maken heb je een besloten informatieplatform voor jouw organisatie. Hierdoor kun je elektronisch informatie delen binnen een gesloten kring. Ook een intranet laten maken? 

Een succesvol intranet opzetten door onze jarenlange ervaring. Met onze intranet software kun je op een goed beveiligde plek communiceren. Bepaal zelf wie toegang krijgt tot jouw intranet. Laat medewerkers wereldwijd 24/7 met elkaar communiceren. Intranet bouwen? 

Ga naar prijzenToepassingen

Intranet laten bouwen

Succesvol intranet bouwen

De volgende punten staan centraal

Helder intranet opzetten
Een overzichtelijk ontwerp afgestemd op jouw organisatie. Hierdoor wordt jouw intranet door iedereen begrepen.
Veilige intranet software
De informatie die binnen het intranet gedeeld wordt is veilig door onze betrouwbare intranet software.
Eenvoudig intranet beheren
Een intranet opzetten zonder technische kennis. Jij beheert hem zelf met ons beheersysteem.

Professioneel intranet maken 

Online samenwerken

Een intranet is een ideale plek voor de communicatie van je onderneming. Met thuiswerkende medewerkers is een intranet de perfecte uitkomst. Medewerkers kunnen snel informatie uitwisselen. Er kan in groepen gewerkt worden en er kunnen algemene of privé berichten geplaatst worden. 

Alle documenten binnen je organisatie zijn vanaf nu op een plek te vinden. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en heeft daarom geen uitleg nodig. Een intranet verbeterd de communicatie, waardoor samenwerkingen efficiënter worden. Ook helpt het bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.  

Intranet opzetten Bekijk functies

Intranet maken

Professionele intranet laten bouwen

Wij bestaan al sinds 2004

Betrouwbare intranet software

Software die altijd werkt

Het is van belang dat een intranet veilig veel data kan verwerken. Wij realiseren dit met onze betrouwbare intranet software gebaseerd op het Phalcon web framework. Ook zonder technische kennis is een intranet opzetten heel gemakkelijk. Met SiteCMS beheer je ‘m helemaal zelf. 

Wij vinden het belangrijk dat jouw intranet altijd en overal door iedereen te gebruiken is. Zelfs als iedereen actief is zorgen wij ervoor dat jouw intranet werkt. Wil jij een intranet laten maken maar niet teveel betalen voor de hosting? Wij maken jouw platform schaalbaar met Elasticsearch.

Gratis demo Contact opnemen

 

Intranet laten maken