Kosten online platform maken

Vaste bedragen, geen verrassingen

Online platform bouwen kosten? Lanceer in 14 dagen voor de laagste platform prijs van €1999. Ben jij benieuwd naar alle kosten van een online platform opzetten? Wij werken met drie pakketten. Het verschil per pakket zit alleen in het aantal leden en items.

  Online platform kosten Platform S Voor starter.
Lanceer platform.
Bestel
Populairste Online platform prijs MPlatform M Verdien meer
met groter platform.
Bestel
Platform laten maken kosten Platform L Stap over
naar StartPlatform.
Bestel
Kenmerken  
Items   5.000 10.000 25.000
Leden   5.000 10.000 25.000
Goed design        
SEO friendly        
Levertijd 14 dgn 30 dgn 30 dgn
Hosting  
Mailbox   5 10 15
Gratis SSL        
Gratis domein        
Snel CDN        
Webruimte   Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Bandbreedte   Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Service  
Training   2 uur 3 uur 3 uur
Extra hulp   5 uur 5 uur 5 uur
24/7 updates        
E-mail support      
Telefoon support      
Functionaliteit  
Lay-outs        
Formulieren        
Catalogus        
Zoekfunctie        
Contactopties        
Online betalen        
Internationaal        
Migratie        
  €1999
+ €149 p/m
€2999
+ €249 p/m
€2999
+ €449 p/m
  Bestel Bestel Bestel

 

Meer dan 25000 leden of extra functies nodig?
We maken een speciaal voorstel.

Contact opnemen

Kosten online platform bouwen

Afhankelijk van jouw wensen

Benieuwd naar de kosten van een online platform bouwen? De platform kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Wil jij weten wat een platform opzetten kost wanneer jij dat op maat laat maken? De platform prijs wordt dan bepaald door de mogelijkheden die jij jouw leden wilt bieden maar zal dan waarschijnlijk komen te liggen rond de 50.000 euro.

Wij hebben met ons moeder bedrijf Vcreations meer dan 15 jaar ervaring in platform ontwikkeling. Met die ervaring hebben wij onze platform software ontwikkeld. Hebben lage platform kosten jouw voorkeur? Dan kan je zelfverzekerd van start met onze Platform as a Service (Paas).

Ben jij toe aan op maat ontwikkelingen? Dan maken wij jouw project los van onze Platform as a Service (PaaS) en kunnen wij alsnog alle op maat ontwikkelingen doen die jij voor ogen hebt.

Het verdienmodel is simpel. Jij bepaald de prijs per betalend lid. Vraag jij 10 euro per maand en heb jij 250 betalende leden, dan verdien jij 2500 euro per maand. Jij draagt niks aan ons af en je betaald per afschrijving ongeveer 30 cent transactiekosten. Online platform opzetten kosten? Start v.a. 1999 euro.

Ben jij een starter en benieuwd naar de kosten van een online platform bouwen? Wij adviseren om altijd te beginnen met onze Basis PaaS. Dat platform is qua werking net zo goed als onze Medium PaaS. Het enige verschil zit in het maximaal aantal leden dat toegestaan is.

Heb jij een PaaS bij StartPlatform en heb jij een upgrade nodig? Geen probleem! De upgrade voer jij zelf door. Wij verhogen je abonnement en je betaalt daarvoor geen migratiekosten. Online platform bouwen kosten? Bij ons betaal jij gegarandeerd de laagste platform prijs van 1999 euro.

Bij StartPlatform maak jij geen extra kosten voor updates. Dit komt door onze unieke Platform as a Service oplossing. Wij houden jouw software kosteloos up-to-date. Dat is erg waardevol in vergelijking met een platform op maat. Bij een platform op maat moet jij alle updates zelf laten maken en daardoor ook betalen.

Wij hanteren naast de eenmalige opzet kosten een platform prijs van 149 euro per maand voor de hosting. Daar ontkom je helaas niet aan. Wij hebben daarentegen ook het onderhoud van onze servers binnen deze maandelijkse platform prijs opgenomen.

Online platform kosten