Kostnader för att skapa en onlineplattform

Fasta belopp, inga överraskningar

Bygg onlineplattformskostnader? Starta om 14 dagar till det lägsta plattformspriset på 1999 €. Är du nyfiken på alla kostnader för att skapa en onlineplattform? Vi erbjuder tre paket. Skillnaden per paket är endast antalet medlemmar och artiklar.

  Kostnader för onlineplattform Plattform S För nybörjare.
Starta plattformen.
Beställ
Mest populär Onlineplattform pris MPlattform M Förtjäna mer
med en större plattform.
Beställ
Kostnader för att skapa plattform Plattform L Byt till StartPlatform.Beställ
Funktioner  
Artiklar   5 000 10 000 25 000
Medlemmar   5 000 10 000 25 000
Bra design        
SEO-vänlig        
Leveranstid 14 dagar 30 dagar 30 dagar
Webbhotell  
E-postkonto   5 10 15
Gratis SSL        
Gratis domän        
Snabbt CDN        
Webbutrymme   Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Bandbredd   Obegränsat Obegränsat Obegränsat
Service  
Träning   2 timmar 3 timmar 3 timmar
Extra hjälp   5 timmar 5 timmar 5 timmar
24/7 uppdateringar        
E-postsupport      
Telefonsupport      
Funktionalitet  
Layouter        
Formulär        
Katalog        
Sökfunktion        
Kontaktoptioner        
Onlinebetalning        
Internationellt        
Migrering        
  €1999
+ €149 per månad
€2999
+ €249 per månad
€2999
+ €449 per månad
  Beställ Beställ Beställ

 

Mer än 25000 medlemmar eller behov av extra funktioner?
Vi skapar ett specialerbjudande.

Kontakta oss

Kostnader för att bygga en onlineplattform

Beroende på dina önskemål

Nyfiken på kostnaderna för att bygga en onlineplattform? Plattformens kostnader beror på dina önskemål. Vill du veta vad det kostar att skapa en plattform som är skräddarsydd för dig? Priset för plattformen bestäms av de funktioner du vill erbjuda dina medlemmar, men det kommer troligen att hamna runt 50 000 euro.

Vi har över 15 års erfarenhet av plattformsutveckling genom vårt moderföretag Vcreations. Med den erfarenheten har vi utvecklat vår plattformsmjukvara. Föredrar du låga plattformskostnader? Då kan du självsäkert börja med vår Platform as a Service (Paas).

Är du redo för skräddarsydda utvecklingsprojekt? Då kan vi bygga ditt projekt separat från vår Platform as a Service (PaaS) och ändå genomföra alla anpassade utvecklingar som du har i åtanke.

Affärsmodellen är enkel. Du bestämmer priset per betalande medlem. Tar du 10 euro per månad och har 250 betalande medlemmar, tjänar du 2 500 euro per månad. Du behöver inte betala något till oss, och du betalar ungefär 30 cent i transaktionsavgift per avdrag. Kostnaderna för att sätta upp en onlineplattform? Börja från 1999 euro.

Om du är en nybörjare och undrar över kostnaderna för att bygga en onlineplattform, rekommenderar vi alltid att börja med vår grundläggande PaaS. Den plattformen fungerar lika bra som vår Medium PaaS. Den enda skillnaden är det maximala antalet medlemmar som är tillåtna.

Har du en PaaS från StartPlatform och behöver uppgradera? Inga problem! Du utför uppgraderingen själv. Vi höjer din prenumeration, och du betalar ingen migrationskostnad. Kostnaden för att bygga en onlineplattform? Hos oss betalar du garanterat det lägsta plattformspriset, från 1999 euro.

På StartPlatform innebär uppdateringar inga extra kostnader. Det beror på vår unika Platform as a Service-lösning. Vi håller din programvara kostnadsfritt uppdaterad. Det är mycket värdefullt jämfört med en skräddarsydd plattform, där du måste betala för alla uppdateringar själv.

Förutom de engångskostnader som gäller för inställningen, tillämpar vi en månatlig plattformsavgift på 149 euro för hosting. Det går tyvärr inte att undvika. Men vi inkluderar även underhållet av våra servrar i den månatliga plattformsavgiften.

Online plattform kostnader