Skapa en medlemssida

Få din egen medlemssida byggd
  • Förena dina medlemmar online
  • Egen webbplats med medlemsinloggning
  • Generera intäkter med abonnemang
  • Hantera din medlemssida utan krångel
Låt göra en medlemssida på webben

Skapa en medlemssida

Underlätta online medlemskontakt

Vill du starta en medlemssida för att låta medlemmar kontakta varandra online? På StartPlatform kan du låta bygga din egen medlemssida. Starta din egen medlemssida på 14 dagar för 1999 euro.

En medlemssida är en webbplats med inloggning för medlemmar. Medlemmar kan registrera sig för att sedan kommunicera med andra medlemmar. Medlemmar kan söka efter andra medlemmar och chatta med dem. Syftet med att skapa en medlemssida inkluderar att tjäna pengar eller bara samla medlemmar med ett specifikt syfte. Ett sådant syfte kan vara online dejting. Vill du låta skapa din egen medlemssida? Kontakta oss.

Du skapar förmodligen en medlemssida för att generera extra inkomst. Du är på väg att koppla samman medlemmar med varandra för förmodligen ett specifikt syfte. Dina medlemmar är villiga att betala för det. Betalningar debiteras automatiskt från dina medlemmar med hjälp av vår medlemssidesprogramvara. På så sätt genererar du passiv inkomst och behöver inte oroa dig för administrationen.

Vill du skapa en medlemssida? Det spelar ingen roll för vilken applikation du gör det. Vår medlemssidesprogramvara är anpassningsbar för varje applikation. Du kan låta skapa din egen medlemssida för online dejting, ett community eller för att sammanföra efterfrågan och utbud på en slags marknadsplats. För vilken applikation vill du låta skapa en medlemssida? Vi hjälper dig gärna.

Att skapa en medlemssida innebär att det finns mycket att tänka på om du inte har gjort det tidigare. Du kan till exempel skapa en medlemssida med WordPress. Det finns olika mallar och tillägg med vilka du själv kan skapa en medlemssida. Men skapar du en bra? Vi avlastar dig från A till Ö. Det gör vi med färdig medlemssidesprogramvara och genom att ta med dig i processen med workshops och handböcker.

Gratis demo Kontakt

Få en medlemssida skapad.

Få din egen medlemssida byggd?

Vi strävar efter följande

Skapa en medlemssida skräddarsydd för dina medlemmar
Är de reserverade eller utåtriktade, introverta eller extroverta? Det spelar ingen roll. Vi fördjupar oss i dina medlemmar och anpassar sömlöst din medlemssida till dem.
Inga bekymmer. Du kan starta en säker medlemssida
Oroa dig inte för säkerheten. Alla dina medlemmars data lagras säkert, och vi håller din medlemssida uppdaterad.
Hantera din egen medlemssida. Utan krångel
När du har din egen medlemssida skapad? Godkänn en medlem, granska administrationen och bestäm medlemskap. Du hanterar allt helt själv.

Starta en medlemssida..

Som är redo för riktigt arbete

Vi har erfarenhet av att bygga medlemssidor sedan 2004. Därför vet vi vad som fungerar och vad som inte fungerar. Följande sätter vi i centrum på din webbplats:

Starta en KISS-medlemssida

Skapa en medlemssida med KISS. Det står för Keep It Stupidly Simple. Vi visar bara det mest nödvändiga. På så sätt vet alla verkligen hur din webbplats fungerar. Med vår KISS-ansats kan du med vår medlemssidesprogramvara skapa en medlemssida som genererar mer intäkter. Dessutom sparar det dig mycket tid på support.

Gratis demo Kontakt

Låt medlemmar bygga en webbplats

Bygg en komplett medlemssida

Med alla funktioner du behöver