Skapa en dejtingsajt

Med allt-i-ett dejtingprogramvara
  • Förena medlemmar på alla enheter
  • Medlemskap med automatisk återbetalning
  • Helt anpassningsbar datingsmjukvara
  • 24/7 uppdaterad datingsmjukvara
Dejtingprogramvara

Skapa en dejtingsida

För fler medlemmar och medlemskap

Vår dejtingprogramvara är lösningen för att föra medlemmar i kontakt med varandra. Med en automatisk matchmakare, en smart sökfunktion och flera kontaktalternativ. Vill du starta en dejtingsida?

Bygg en dejtingsida med fasta medlemmar
Du köper inte bara en bit dejtingprogramvara från oss, utan en komplett dejtingsida. Låt oss bygga en dejtingsida som är anpassad för din målgrupp. Dina medlemmar får det bästa av din dejtingsida och kommer tillbaka oftare.

Skapa en lönsam dejtingsida
Vill du starta din egen dejtingsida med återkommande medlemmar? Tjäna mer genom medlemskap. Vill du starta en dejtingsida? Med vår dejtingprogramvara kan du på nolltid skapa din egen dejtingsida.

PriserFunktioner

Dejtingprogramvara

Bygga en dejtingsajt?

Detta är centralt för oss

Tillgänglig dygnet runt
Har du något problem? Tveka inte att kontakta oss då. För driftsstopp är vi tillgängliga 24/7.
Ingen kunskap krävs
Ingen teknisk kunskap krävs för att starta en dejtingsajt. Du hanterar den själv med vår dejtingprogramvara.
Miljoner besökare
Våra dejtingsajter besöks miljontals gånger varje månad. Så vet vi vad som fungerar.

Skapa en dejtingsajt

Lätt att själv hantera

För oss har syftet med att skapa en dejtingsajt varit något paradoxalt: att skapa en dejtingsajt med många möjligheter, som ändå är enkel att hantera. Att starta en dejtingsida med alla smarta funktioner.

Komplett online datingprogramvara
Vi förser din egen dejtingsajt med alla funktioner för medlemskontakt online. Chatt, sökning med filter, avståndssökning, gillande och omfattande profiler. Allt är enkelt att konfigurera med vår datingprogramvara.

Helt självhanterbar datingprogramvara
Starta en dejtingsajt där du kan bestämma profilutformningen och sökalternativen, som matchar automatiskt och där även administrationen är automatiserad? Vi kommer att skapa dejtingsidan där du har kontrollen och samtidigt sparar tid för att locka medlemmar. Vill du starta din egen dejtingsajt?

Gratis demoKontakta oss

 Låt bygga en dejtingsajt

Låt skapa en dejtingsajt

Komplett dejtingprogramvara

Vill du skapa din egen datingsida? Hos oss tar vi hand om allt. Vi bygger din kompletta datingplattform och erbjuder workshops som lär dig hur du får ut det mesta av din datingsida. Om du fastnar någonstans, kan du anlita en av våra datingsajtproffs. De hjälper dig på rätt väg.

Alla funktioner Priser

Vill du skapa en dejtingsajt?

Pålitlig dejtingprogramvara

Önskar du att starta en dejtingsajt? Sedan 2004 har vi arbetat med vår online dejtingprogramvara. Vår online dejtingprogramvara är genomtänkt, säker och snabb. Den är baserad på Phalcon och Elasticsearch.

Snabb uppbyggnad av dejtingsajt
Med vår dejtingprogramvara kan medlemmar söka utan att behöva ladda om sidan. När vi skapar din dejtingsajt kommer den att fungera smidigt med vår online dejtingprogramvara även med tusentals besökare.

Skapa en komplett dejtingsajt
Vi använder inte vanliga dejtingsskript. Vi erbjuder en helhetslösning baserad på pålitlig online dejtingprogramvara. Vill du utveckla en komplett dejtingsajt?

PriserKontakt

Online dejtingprogramvara