E-handelsplattform

Allt-i-ett och uppdaterat
  • Få (pro)säljare att samlas online
  • Facilitera kontakt mellan (pro)säljare
  • Sälj medlemskap
  • Uppnå målet för (pro)säljare
E-handelsplattform

Egen e-handelsplattform

För samman offer och efterfrågan

Vill du bygga din egen e-handelsplattform? Förena köpare och säljare på din e-handelsplattform och bidra till att uppnå deras mål. Vi tillhandahåller den programvara du behöver för att utveckla en e-handelsplattform. Den här programvaran är mycket komplett.

Därför kan du inom 30 dagar och för en fast kostnad av 1900 euro starta din egen e-handelsplattform. Vi anpassar utseendet och känslan på din plattform sömlöst efter dina medlemmar. Sedan börjar det verkliga arbetet. Du kan konfigurera och lansera din e-handelsplattform.

Visa priserAlla funktioner

utveckla försäljningsplattform

Låt bygga en e-handelsplattform

Detta är centralt i vår programvara

Bygg en effektiv e-handelsplattform
Effektivt? Absolut, designen är logisk och inriktad på konvertering. Därmed publiceras fler produkter, och dina medlemmar svarar tidigare.
Säkert lansera en online e-handelsplattform
Dina data och dina medlemmars data lagras i ett säkert datacenter, och vi håller din programvara uppdaterad. Oroa dig inte.
Driv din egen e-handelsplattform
Efter att ha satt upp en e-handelsplattform vill du kunna agera snabbt. Du har full kontroll. Med vår programvara styr du allt själv.

Skapa e-handelsplattform

Hur kan jag komma igång?

Att utveckla en e-handelsplattform innebär mycket. Att utforska din marknad, analysera konkurrensen och fullständig konfiguration av en e-handelsplattform. Vi rekommenderar en noggrann marknadsundersökning innan du börjar konfigurera din egen e-handelsplattform.

Ser du en möjlighet till framgång? Då kan du få din egen e-handelsplattform utvecklad. Du kan välja en anpassad plattform om du har en budget på cirka 50 000 euro. Är det inte fallet? Välj då vår standardplattform för att starta ditt koncept.

Gratis demoSe funktioner

Få en försäljningsplattform skapad

Låt bygga en e-handelsplattform

Kolla först in vår blogg med tips och fallgropar


Fall inte i fallgropar som din föregångare. Kolla in vår blogg!

Visa blogg