E-handelsplattform

Alt-i-ett og oppdatert
  • Få (pro)sellere til å samles online
  • Facilitere kontakt mellom (pro)sellere
  • Selge medlemskap
  • Oppnå målet for (pro)sellere
E-handelsplattform

Egen e-handelsplattform

Sammenfør tilbud og etterspørsel

Ønsker du å få bygget din egen e-handelsplattform? Samle kjøpere og selgere på din e-handelsplattform og bidra til å realisere deres mål. Vi tilbyr deg programvaren du trenger for å utvikle en e-handelsplattform. Denne programvaren er veldig komplett.

Dermed kan du innen 30 dager og til en fast pris på 1900 euro sette opp din egen e-handelsplattform. Vi tilpasser utseendet og følelsen på plattformen din sømløst til dine medlemmer. Deretter begynner det virkelige arbeidet. Du kan konfigurere og lansere e-handelsplattformen din.

Se priserAlle muligheter

utvikle salgsplattform

Få bygget en e-handelsplattform

Dette er sentralt i vår programvare

Bygg en effektiv e-handelsplattform
Effektivt? Absolutt, designet er logisk og fokusert på konvertering. Derfor publiseres flere produkter, og medlemmene dine reagerer tidligere.
Trygt lansere en online e-handelsplattform
Dine data og dataene til medlemmene dine lagres i et sikkert datasenter, og vi holder programvaren din oppdatert. Ikke bekymre deg.
Driv din egen e-handelsplattform
Etter å ha satt opp en e-handelsplattform vil du kunne handle raskt. Du har full kontroll. Med vår programvare styrer du alt selv.

Lage e-handelsplattform

Hvordan kan jeg starte?

Når det gjelder utvikling av e-handelsplattform, er det mye å vurdere. Utforsking av markedet ditt, analyse av konkurransen og full konfigurering av en e-handelsplattform. Vi anbefaler grundig markedsundersøkelse før du begynner å konfigurere din egen e-handelsplattform.

Ser du en mulighet for suksess? Da kan du få utviklet din egen e-handelsplattform. Du kan velge en tilpasset plattform hvis du har et budsjett på rundt 50 000 euro. Er ikke det tilfelle? Velg vår standard plattformprogramvare for å realisere konseptet ditt.

Gratis demoSe funksjoner

Få laget en salgsplattform

Få bygget en e-handelsplattform

Sjekk først ut bloggen vår med tips og fallgruver


Ikke fall i fellene som din forgjenger gjorde. Sjekk ut bloggen vår!

Se blogg

Bygge e-handelsplattform

Vent med å bygge, forbered først

Kostnadene for en online e-handelsplattform avhenger av dine ønsker. Vil du ha en skreddersydd plattform? Da kan kostnadene fort komme opp i rundt 50 000 euro. Kan du klare deg med en standard programvarepakke, som Start-platforms pakke? Da ligger kostnadene på 1900 euro + 149 euro per måned.

Ønsker du å utvikle en ny e-handelsplattform? Prøv å holde oppsettkostnadene lave. Du tar da mindre investeringsrisiko og kan utforske markedet med en grunnleggende plattform. Øker suksessen til e-handelsplattformen? Da kan du på det tidspunktet fortsatt gjøre alle de utviklingene du har i tankene.

Det avhenger av målgruppen som en e-handelsplattform må oppfylle. Er målgruppen tilbakeholden eller utadvendt? Er de høyt utdannet eller gjennomsnittlige? Kan de se godt eller mindre godt? Det er mange spørsmål hvor svarene avgjør hva en online plattform må oppfylle. Vil du bygge en e-handelsplattform? Kartlegg målgruppen din grundig før du begynner å konfigurere en plattform.

Vil du lage en e-handelsplattform med Wordpress? Det kan være et godt valg. Inventariser først om de riktige komponentene for dine ønsker er tilgjengelige, fordi skreddersydde løsninger basert på Wordpress er kostbare. Vil du utvikle en e-handelsplattform? Se den komplette funksjonslisten til Start-platform.com.

Vår egen e-handelsplattform programvare er bygget på mer enn 15 års erfaring og dusinvis av plattformer vi har samlet med skreddersydd plattformutvikling med Vwebbdesign.nl. Vi har støpt de komponentene som er mest nødvendige i en SAAS. Dermed kan nesten alle komme i gang med vår plattformprogramvare.

Bygg din egen salgsplattform