Opprett en nettbasert plattform

Lanser din online idé
  • Vi skaper det du trenger
  • Samle tilbud og etterspørsel
  • Tilby en løsning for målgruppen din
  • Administrer alt uten trøbbel

Profesjonell plattformutvikling for din nettbedrift.

Opprett en nettbasert plattform

Lag en plattform

Tenker du at det kan bli bedre eller raskere?

Få utviklet en onlineplattform. Bedrifter som Werkspot drar nytte av plattformøkonomien. Få også etterspørsel og tilbud til å møtes. Koble folk online slik at de kan håndtere forretninger seg imellom. Med byggeklosser kan vi bygge din onlineplattform på null tid.

Sett opp en onlineplattform der du og dine brukere enkelt kan publisere innhold online. Det er lett å finne med filtre. Brukerne kommer deretter i kontakt med hverandre for å inngå i et nytt samarbeid. De er villige til å betale for det. Det kan bli din inntektsmodell.

Få bygget en digital plattform og konfigurer den selv etter dine ønsker med byggeklosser? Opprett din egen digitale plattform for din ønskede bruk. En jobbtavle, en annonsested, en sammenligningsside eller en onlineplattform for dating? Du bestemmer hvem som søker, publiserer og betaler for hvilket innhold.

La lage din egen onlineplattform som forblir oppdatert 24/7. Ukentlig får du nye funksjoner, selv etter levering. Vi sørger for at alt er sikkert og forblir slik. Lage din egen onlineplattform? Du betaler en fast månedlig pris for vår plattform som en tjeneste (PaaS) og unngår overraskelser.

PriserApplikasjoner

Utvikle nettbasert plattform

Bygg din egen plattform

Vi er din digitale partner

Løsning for målgruppen
Vi inspirerer medlemmene dine til handling, noe som fører til økt publisering og inntekter for deg.
Sikker plattforutvikling
Vær trygg, dataene til medlemmene dine er sikre. Vi gjør det pålitelig og sørger for at alt fungerer raskt.
Selvstyring uten trøbbel
Du administrerer og konfigurerer alt selv uten trøbbel eller mas med vårt allsidige styringssystem.

Utvikle en unik plattform

Vi tilpasser den til din målgruppe

La oss bygge en digital plattform som passer perfekt for din målgruppe, enten de er introverte eller ekstroverte. Tilbaketrukne eller utadvendte. Vi sørger for at den smelter sømløst sammen med forventningene deres. Dette betyr at brukerne dine blir lenger og kommer tilbake oftere.

  • Lag unike oppsett med widgeter
  • Aktiver nødvendige funksjoner
  • Lag oversikter med søkefiltre
  • Enkelt bestem inntjeningsmodell
  • Still raskt inn kontaktalternativer
  • Forutse bruker tilbakemeldinger

Gratis demo Funksjoner

Bygge en nettbasert plattform

Opprett en online plattform

Sjekk ut våre tips og fallgruver


Ønsker du å utvikle din egen plattform? Start med god forberedelse. Sjekk ut bloggen vår.

Blogg

Rask bygging av online plattform

Programvaren er god når du ikke merker den

Samle tusenvis av medlemmer online? Du kan få oss til å lage en online plattform som asynkront håndterer mye data. Spesielt under tung belastning ser du viktigheten av programvaren. Ikke bekymre deg. Programvaren vår fungerer. Vil du utvikle din egen plattform? Vi bruker en smart infrastruktur. Alle oppdateringer legges automatisk til alle plattformer med vår programvare.

Våre plattformer er ofte brukt. Derfor også grundig testet. Registrering, chatting, matching og betaling? Det er klart på forhånd. Skalerbar online plattform? Ved å laste innholdet latsomt betaler du aldri for mye for hosting.

Egentlig fungerer hver online plattform annerledes. Derfor er det så mange av dem, og det kommer nye plattformer hver dag. Derfor bør vi kanskje formulere dette spørsmålet annerledes: Hva skal en online plattform oppfylle? Målene til målgruppen bestemmer det. Vil du utvikle din egen online plattform? Kartlegg ønskene til målgruppen din.

Med vår plattform som en tjeneste kan du bygge din egen plattform. Vi har over 15 års erfaring med å lage skreddersydde online plattformer. Derfor vet vi hva som fungerer og hva som ikke fungerer. 90% av grunnleggende funksjoner i plattformer er like, og vi har derfor lagt dem til i programvaren vår.

Skal du utvikle din egen online plattform? Da får du din egen plattformvirksomhet. Det er enkelt sagt et selskap med en nettside der online medlemmer får hjelp til å kontakte hverandre. Målet med denne kontakten er vanligvis å få til et samarbeid mellom forskjellige parter eller å fungere som mellomledd ved handel.

Du vil sannsynligvis bygge en online plattform for å generere inntekter. Derfor har en plattformvirksomhet et inntjeningsmodell. Dette kan inkludere abonnementsavgifter, salg av annonseplass eller bruk av kreditter som medlemmene må kjøpe for kontaktalternativer.

Det er mulig å sette opp en gratis online plattform. Du kan for eksempel lage en plattform med Wordpress. Å bygge en plattform med Wordpress kan gjøres ved å bruke riktige maler og tillegg. Men pass på: Vær forsiktig med tilpassede utviklinger. Tilpassede utviklinger gjør oppdateringer vanskeligere, noe som kan gjøre plattformen din sårbar for hackere.

Med oss kan du dessverre ikke bygge en gratis online plattform. Vi kjenner markedet og vet at pris- / kvalitetsforholdet vårt er utmerket. Alle funksjonene som vanligvis er innebygd i en plattform til en pris på 50 til 100 000 euro, har vi lagt til i vår plattform som en tjeneste (PaaS). Vil du bygge en rimelig plattform for å utforske markedet? Med programvaren vår kan du bygge din egen online plattform. Be om en gratis demo av vår PaaS.

Gratis demo Kontakt

La oss lage en nettbasert plattform