Opprette jobbportal? 9 tips.

9 tips for opprettelse av en stillingsannonse nettside.

Del:

Hvordan kan jeg opprette en stillingsannonse nettside? Arbeidsledigheten har aldri vært lavere. Det er mye etterspørsel etter personell, og det er derfor konkurranse fra andre stillingsannonse nettsider. Når du oppretter en stillingsannonse nettside, må du derfor starte grundig. I denne artikkelen gir vi deg 9 tips for å opprette en stillingsannonse nettside.

Hvordan kan jeg opprette en stillingsannonse nettside?

Dette er våre 9 tips for å bygge en stillingsannonse nettside:

1: Opprett en stillingsannonse nettside for en spesialisert nisje

Ønsker du å lage en god stillingsannonse nettside? Fokuser spesielt på en nisje. Du vil ikke konkurrere med de kjente generelle stillingsannonse nettsidene som Indeed og Monsterboard. Velg en nisje som passer godt til dine egne interesser. På den måten vil du drive stillingsannonse nettsiden med mer glede og opprettholde den lenger.

2: Lag en plan for å lage en stillingsannonse nettside

Opprettelse av en stillingsannonse nettside kan gjøres på mange måter. Hvordan skal du gjøre det? Identifiser målgruppen din. Hvordan kan du nå arbeidsgivere for dine stillingstilbud? Hvordan får du kandidater til nettstedet ditt? Hvordan kan du sørge for at arbeidsgivere og kandidater bruker nettopp din stillingsannonse nettside? Svarene på slike spørsmål danner grunnlaget for dine neste trinn.

3. Lag en stillingsannonse nettside innenfor budsjettet ditt

Å lage en stillingsannonse nettside kan gjøres med praktisk talt ethvert budsjett. Jo lavere budsjettet ditt er, jo mer må du gjøre selv. Vil du la arbeidsgivere plassere stillingsannonser, eller legger du dem selv? Å la arbeidsgivere plassere stillingsannonser kan gjøres gjennom en arbeidsgiverportal. Dette medfører ekstra kostnader. For eksempel koster en slik portal ekstra 100 euro med StartPlatform stillingsannonse programvare. Hva er budsjettet ditt? Finn en løsning som passer godt der.

Visste du at? Du trenger ikke å bruke mye penger på å lage en komplett stillingsannonse nettside med vår standard stillingsannonse programvare.

Våre priser

4. Identifiser funksjoner for din stillingsannonse nettside

Skal du lage en stillingsannonse nettside? I det er egentlig alt mulig. Tenk på:

 • Plassering av stillingsannonser av arbeidsgivere;
 • Kontoer for kandidater;
 • Online chat mellom arbeidsgivere og kandidater;
 • Online betalingsmuligheter for plassering av stillingsannonser;
 • Søk etter stillingsannonser med søkefiltre og kartvisning.

Bokstavelig talt alt du kan tenke på kan inkluderes når du oppretter en stillingsannonse nettside.

5. Velg stillingsannonse programvare med søkefiltre og varsler

Skal du bygge din egen stillingsannonse nettside? Søkesystemet er en av de viktigste delene av en stillingsannonse nettside. Sørg for at det oppfyller følgende krav:

 • Søkesystemet er grunnlaget. Sørg derfor for en oversiktlig liste over stillingsannonser;
 • Har du mer enn 50 åpne stillingsannonser? Gjør dem søkbare med filtre. Slik finner kandidater de beste stillingsannonser som passer for dem;
 • Sørg for at Google kan indeksere søkefiltrene. Da blir dine stillingsannonser rangert høyere i Google;
 • Test hastigheten på søkesystemet. Hvis stillingsannonseprogramvaren reagerer tregt, velg annen programvare. Dette bestemmer i stor grad suksessen til din stillingsannonse nettside;
 • Velg stillingsannonseprogramvare der du selv kan bestemme alle søkefiltrene. Dette lar deg raskt tilpasse tilbudet ditt og søkeresultatene for kandidatene dine;
 • Sørg for at kandidatene kan sortere stillingstilbudene etter alle viktige kriterier;
 • Har du hørt om jobbvarsler? La kandidater lagre søkene der de legger igjen e-postadressen. Stillingsannonseprogramvaren din kan deretter automatisk sende dem en e-post når en stillingsannonse blir lagt til som passer til det lagrede søket.

Kan vi hjelpe deg med å opprette en stillingsannonse nettside? Finn ut hva vi kan gjøre for deg.

Stillingsannonse programvare

6. Lag en stillingsannonse nettside med en enkel design

Du kommer ikke langt med bare å lage en vakker stillingsannonse nettside. Skal du opprette en stillingsannonse nettside? Ta hensyn til følgende designstandarder:

 • Sørg for at designet først og fremst er logisk. Din stillingsannonse nettside trenger ikke nødvendigvis å være penere enn naboen sin;
 • Sørg for at viktige elementer skiller seg ut;
 • Ikke la kandidater lete etter søknadsskjemaer;
 • Gjør oversikter og stillingsannonsesider enkle å skanne;
 • Sørg for at arbeidsgivere enkelt kan plassere stillingsannonser;
 • La kandidater registrere seg raskt;
 • Sørg for at alt er designet konsistent. Konsistens øker profesjonaliteten, som igjen øker tilliten og dermed konverteringen på din stillingsannonse nettside. Og det vil du gjerne ha, for det gjør at din stillingsannonse nettside genererer mer inntekter.

7. Sørg for at stillingsannonser kan deles på sosiale medier

Skal du begynne en stillingsannonse nettside? Sørg for at alle kan dele stillingsannonsene dine på sosiale medier. Slike delingsknapper kan legges til på et øyeblikk. Pass på at når noen deler en stillingsannonse, vises en vakker annonse for den stillingsannonsesiden. Du har kontroll over det. Dette kan tas i betraktning når du bygger en stillingsannonse nettside.

8. Lag en stillingsannonse nettside med god SEO

Å starte en stillingsannonse nettside uten SEO er som å vente på en båt på en togstasjon. Sørg for at din stillingsannonse nettside skiller seg ut og at du lærer SEO-triksene eller outsourcer dette. En stillingsannonse nettside med god SEO tiltrekker flere gratis besøkende via Google. Skriv derfor stillingsannonsetekster der de riktige søkeordene er inkludert. Du kan finne dem via søkeordplanleggeren i Google Ads. Velg også stillingsannonseprogramvare som kan kobles til Google for Jobs. Mange starter jobbsøkingen sin via Google. Spesielt for dette har Google lansert Google for Jobs for noen år siden, og du kan sørge for at stillingsannonsene dine automatisk vises der.

9: Få hjelp til det du ikke kan gjøre selv

Du kan gjøre mye selv. Men gjør du dette bra? Få råd når du er usikker. Dette kan ofte gjøres med stillingsannonse nettsidebyggeren din.

Hjelp med å sette opp en stillingsannonse nettside?

Ønsker du å lage en stillingsannonse nettside? Ta gjerne kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg med vår ferdige stillingsannonse programvare. Den har alle funksjonene du trenger for en vellykket stillingsannonse nettside.

Vil du få bygget din egen stillingsannonse nettside? La deg gjerne bli informert av våre eksperter.

Ta kontakt

I tillegg til tipsene for å opprette en jobbportal, er det også morsomt

Les våre andre bloggartikler.