Nettplattform programvare

Konfigurer deg selv med widgets
  • Lanser nettsiden på 14 dager
  • Lag layouter med widgets
  • Sikker og pålitelig programvare
  • Få ukentlige programvareoppdateringer
online platform software

Komplett plattformprogramvare

Som alltid er oppdatert

Enten du vil ha en nettsted og muligheten til å sende fakturaer, opprette en nettbutikk eller koble medlemmer på en online plattform, er vår plattformprogramvare egnet for enhver anvendelse.

Vår tilnærming
Vi setter opp plattformprogramvaren, tilpasser alt etter dine behov og gjør det til en fast pris. Dette gjør vi med standard byggeklosser. Derfor kan vi fullføre det på 14 dager, og du vil aldri bli overrasket.

Ukentlige oppdateringer
Vi utvikler kontinuerlig vår plattformprogramvare. Vi gir ut oppdateringer hver uke. Du vil også motta disse oppdateringene etter levering av nettstedet eller plattformen din. På denne måten holder du deg foran konkurrentene uten noe bryderi.

PriserGratis demo

Online platform software

Online plattformprogramvare

Fleksibel, sikker og rask

Komplett pakke
Plattformprogramvaren har alle funksjonene som trengs for en vellykket online konsept.
Raskt og sikkert
Plattformprogramvaren er pålitelig. Vi har alt i Nederland. Vår CDN gjør den like rask over hele verden.
I henhold til dine ønsker
Alt er tilpasset. Du kjøper ikke bare programvare, men en nettside som passer for besøkende.

Interaktiv plattformprogramvare

Med alt for online interaksjoner

Å komme i kontakt med besøkende på nettet eller å koble besøkende med hverandre online har aldri vært så enkelt, raskt og skalerbart. Imponer målgruppen din med programvaren for plattformer.

Fullstendig omfattende
Vår plattformprogramvare tilbyr omfattende muligheter. Innsholdssøk med filtre, kontaktalternativer, betalingsalternativer, profilssider og opprettelse av layouter med widgets er sentralt i det.

Applikasjoner
Hvilken applikasjon går du for på nettet? Plattformprogramvaren passer for ulike applikasjoner, inkludert bedriftsnettsteder, nettbutikker, jobbportaler, datingsider og markedsplaner.

ApplikasjonerGratis demo

Nettplattform programvare

Eksempler med programvaren vår

Passer for alle bruksområder

Se noen eksempler på vår plattformprogramvare. Vår plattformprogramvare kan brukes til ulike formål. Fra online dating til å finne personell. Fra å generere leads til å dele kunnskap. Det spiller ingen rolle.

Eksempler Priser

Er det sikkert og pålitelig?

Du trenger ikke bekymre deg

Online plattformprogramvare er bra når du ikke legger merke til den. Spesielt når problemer oppstår, ser du viktigheten av teknologien. Men ikke bekymre deg. Teknologien vår er testet av ulike nettsteder.

Høy sikkerhetsstandard
Passord lagres kryptert, serverne våre har den nyeste programvaren, og revisjoner gjennomføres regelmessig. Og det er en god ting. Slik at du ikke trenger å bekymre deg for sikkerheten.

All data i Nederland
Dine data lagres i et sikkert datasenter. Dette datasenteret er redundante for større pålitelighet. Bare vi har tilgang til koden. Dette reduserer inngangspunkter for hackere.

Sikkerhet

Nettplattform programvare