Kostnader for å lage en nettbutikk

Fast beløp, ingen overraskelser

Pris for å lage en nettbutikk? Du får en komplett butikk med hvert pakke. Helt i din egen bedriftsstil. La din egen nettbutikk bli laget for under tusen euro. Forskjellen mellom pakkene ligger hovedsakelig i antall produkter. Pris for å lage en nettbutikk? Se tilbudet.

  Laveste kostnad for å lage nettbutikk Butikk S Driv butikken din
uten bekymringer.
Bestill
Mest populær SEO nettbutikk lage kostnaderButikk M Flere bestillinger
gjennom flere produkter.
Bestill
Stor nettbutikk lage kostnad Butikk L Større butikk?
opp til 5 000 produkter.
Bestill
Egenskaper  
Produkter 15 300 5 000
Leveringstid 14 dager 14 dager 30 dager
Godt design        
SEO-vennlig        
Hosting  
E-post   2 3 5
Gratis SSL        
Gratis domene        
Hurtig CDN        
Nettplass   Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
Båndbredde   Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
Service  
Trening   1 time 2 timer 2 timer
Ekstra hjelp   2 timer 3 timer 5 timer
24/7 oppdateringer        
E-poststøtte      
Telefonstøtte      
Funksjonalitet  
Skjemaer        
Katalog        
Online betaling       
Internasjonal        
Maler        
Produktfiltre        
Konfigurator        
Migrering        
  €999
+ €39 pr. mnd
€1999
+ €49 pr. mnd
€2999
+ €149 pr. mnd
  Bestill Bestill Bestill

 

Flere produkter eller ekstra ønsker?
Vi lager et tilpasset forslag.

Kontakt oss

Kostnader for å lage nettbutikk

Vi belyser kostnadene for nettbutikken

Kostnadene for å lage nettbutikk varierer fra nettbutikk til nettbutikk og fra leverandør til leverandør. Hvis du gjør alt selv, vil kostnadene for å lage en nettbutikk være mye lavere enn hvis du outsource alt. Kostnadene for å lage nettbutikk avhenger først og fremst av dine ønsker og mål. Start med å kartlegge disse.

Ønsker du å lage en nettbutikk til lave kostnader? Gjør det selv. Det finnes mange tilbydere, som Shopify, som lar deg bygge din egen nettbutikk. Hvis du vil unngå de vanlige fallgruvene og komme raskere til suksess, kan du vurdere å ansette noen til å sette opp hele nettbutikken for deg fra A til Å.

Hvis du gjør alt selv, vil du kun ha månedlige kostnader for hosting, som vanligvis ligger mellom 30 og 150 euro per måned. Hvis du outsourcer alt, kan du regne med omtrent 3000 euro for å lage nettbutikken og rundt 15 euro per måned for hosting.

Kostnadene for å lage nettbutikk er ikke de eneste kostnadene som påløper når du driver en nettbutikk. Nettbutikken din må også vedlikeholdes. Dette inkluderer implementering av sikkerhetsoppdateringer, optimalisering for konvertering og SEO. I virkeligheten er disse kostnadene vanskelige å anslå uten en grundig gjennomgang.

Hvis du begynner å selge online, bør du vurdere mer enn bare kostnadene for å lage nettbutikk. Selv om kostnadene for å lage nettbutikk kan bli høyere hvis du outsourcer alt, vil disse kostnadene ofte betale seg godt når du søker suksess.

En profesjonell nettbutikkskaper har full kontroll over konverteringsoptimalisering, SEO og økt salg. 52% av kvinnelige kunder handler ikke uten gunstige returmuligheter, og et kvalitetsstempel øker konverteringsraten betydelig. Hadde du tenkt på dette selv? Dette er bare noen av mange punkter.

Er du i ferd med å vurdere kostnadene for å lage nettbutikk? For å kunne bestemme din avkastning på investeringen, er dette et av de første spørsmålene du vil ha svar på. Dessverre er det vanskelig å gi et konkret svar på dette uten en grundig gjennomgang. Hver situasjon er unik, inkludert din, og kostnadene varierer derfor også.

I en gratis gjennomgang kartlegger vi dine ønsker og mål. Vi gir råd om hvordan du skal sette opp nettbutikken, om SEO, og hvordan vi tror du best kan nå målgruppen din med produkttilbudet ditt. Vi vil også gi deg innsikt i våre egne priser.

Kostnadene for å lage nettbutikk hos StartPlatform er omtrent 1500 euro for det første året. For de påfølgende årene betaler du 588 euro per år. Dette inkluderer hosting, e-post og alle oppdateringer vi lanserer. Prisene er ekskludert merverdiavgift og kostnader for online markedsføring, men det er en annen historie.

Kostnader for å lage nettbutikk