Webshop laten maken kosten

Vaste bedragen, geen verrassingen

Webshop laten maken kosten? Je ontvangt met elk pakket een complete shop. Helemaal in jouw huisstijl. Jouw eigen webwinkel laten maken voor nog geen duizend euro. Het verschil per pakket zit vooral in het aantal producten. Prijs webshop laten maken? Bekijk aanbod.

  Laagste webshop laten maken kosten Shop S Run je shop
zonder zorgen.
Bestel
Populairste SEO webshop laten maken kostenShop M Meer bestellingen
door meer producten.
Bestel
Grote webshop laten maken kosten Shop L Grotere shop?
tot 5.000 producten.
Bestel
Kenmerken  
Producten 15 300 5.000
Levertijd 14 dgn 14 dgn 30 dgn
Goed design        
SEO friendly        
Hosting  
E-mail   2 3 5
Gratis SSL        
Gratis domein        
Snel CDN        
Webruimte   Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Bandbreedte   Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Service  
Training   1 uur 2 uur 2 uur
Extra hulp   2 uur 3 uur 5 uur
24/7 updates        
E-mail support      
Telefoon support      
Functionaliteit  
Formulieren        
Catalogus        
Online betalen        
Internationaal        
Lay-outs        
Productfilters        
Configurator        
Migratie        
  €999
+ €39 p/m
€1999
+ €49 p/m
€2999
+ €149 p/m
  Bestel Bestel Bestel

 

Meer producten of aanvullende wensen?
We maken een voorstel op maat.

Contact opnemen

Kosten webshop laten maken

Wij lichten kosten voor webshop toe

Webshop laten maken kosten variëren per webwinkel en per aanbieder. Ga jij alles zelf doen. Dan vallen de kosten voor een webshop veel lager uit dan wanneer je alles uitbesteed. De webshop laten maken kosten zijn vooral afhankelijk van jouw wensen en doelen. Breng die daarom als eerst in kaart.

Wil je een webshop laten maken tegen lagen kosten? Ga dan zelf aan de slag. Er zijn veel aanbieders, zoals Shopify, waarmee jijzelf je webwinkel in elkaar klikt. Wil jij niet in die bekende valkuilen trappen en een snellere weg naar succes? Huur dan iemand in die jouw complete webwinkel van A tot Z inricht.

Wanneer je het zelf doet krijg je alleen te maken met maandelijkse hosting kosten. Die liggen tussen de 30 en 150 euro per maand. Besteed je alles uit? Reken dan op zo’n 3000 euro aan webshop laten maken kosten en op zo’n 15 euro per maand aan hosting kosten.

De webshop laten maken kosten zijn niet de enige kosten die komen kijken bij het runnen van een webwinkel. Jouw webwinkel moet ook onderhouden worden. Denk aan het doorvoeren van beveiligingsupdates, optimalisaties voor conversie en ook aan SEO. Eigenlijk zijn die kosten zonder kennismaking niet te schatten.

Ga jij beginnen met online verkopen? Kijk dan verder dan alleen de webshop laten maken kosten. De webwinkel laten maken kosten kunnen dan wel hoger uitvallen wanneer je alles uitbesteed, maar die kosten verdien je in de meeste gevallen ruimschoots terug wanneer je meer succes wilt behalen.

Een professionele webwinkel bouwer weet álle ins en outs voor conversie optimalisatie, SEO en up-selling. 52% van vrouwelijke kopers, kopen niet zonder gunstige retourvoorwaarden en een keurmerk verhoogd de conversie ook aanzienlijk. Had jij daar zelf aan gedacht? Zo zijn er nog 100 punten.

Ben jij webshop laten maken kosten aan het inventariseren? Voor het bepalen van jouw ROI is dit een van de eerste vragen waar je het antwoord op wilt. Helaas is dit, zonder kennismaking, ook lastig te beantwoorden. Elke situatie is uniek, daardoor ook die van jou en zijn ook de kosten steeds verschillend.

In een kosteloze kennismaking brengen wij jouw wensen en doelstellingen in kaart. We geven je een advies over de inrichting van je webwinkel, over SEO en over hoe wij denken dat jij jouw doelgroep het beste kan bereiken met jouw productaanbod. Wij lichten je dan tevens onze eigen prijzen toe.

De webshop laten maken kosten bij StartPlatform zijn voor het het eerste jaar ongeveer 1500 euro. Voor de daarop volgende jaren betaal je 588 euro per jaar. Dit is inclusief hosting, e-mail en álle updates die wij uitbrengen. Wel exclusief BTW en kosten voor online marketing, maar dat verhaal ken je.

Kosten webshop laten maken