Leden administratie

Online ledenadministratie
  • Online gegevens beheer
  • Uitgebreide rapportages
  • Aanmeldingen via website
  • Automatisch incasso betalen
Online ledenadministratie software

Leden administratie opzetten

Online ledenadministratie software

Wanneer het succes van jouw stichting of vereniging toeneemt dan kom jij er al snel achter dat een goede online ledenadministratie opzetten de fundering vormt van jouw vereniging of stichting. Online ledenadministratie software inrichten? Wacht daar niet te lang mee..

Via Start-platform richt jij zelf je online ledenadministratie software in. Het maakt niet uit waarvoor jij een ledenadministratie nodig hebt. Heb jij een vereniging, een stichting, een datingsite of een vraag en aanbod website? Onze online ledenadministratie wordt ingericht voor elke toepassing.

Bekijk prijzen Demo aanvragen

Online ledenadministratie

Leden administratie software

Beheren van gegevens, lidmaatschap en rapportages

Gegevens
Ledenadministratie in Excel? Stop daarmee! Beheer onze ledenadministratie de gegevens van je leden vanuit een simpel overzicht.
Lidmaatschap
Koppel een lidmaatschap aan een lid in jouw ledenadministratie en laat onze software het lidmaatschap afschrijven met automatisch incasso.
Rapportages
Via een eenvoudig interface hou jij de financiële administratie voor elke gewenste periode binnen jouw online ledenadministratie eenvoudig bij.

Grip op je ledenadministratie

Beheer al jouw leden zelf

Binnen de online ledenadministratie software tref jij een overzicht met al jouw leden. Wat is het geslacht, wat voor lidmaatschap heeft diegene, sinds wanneer is diegene lid en tot wanneer is er betaald? Alle belangrijke informatie vind jij in de online ledenadministratie terug. Simpeler kan niet.

Voor elk lid binnen de online ledenadministratie van jouw stichting, vereniging of online platform beheer jij de gegevens zelf. Uiteraard kan jij leden zoeken met handige filters. Daarnaast kan jij leden de toegang ontzeggen, de betaalgeschiedenis inzien en de rechten wijzigen.

Bekijk prijzen Demo aanvragen

ledenadministratie software

Meer dan ledenadministratie

StartPlatform biedt jou veel meer