Medlems administration

Online medlems administration
  • Online datamanagement
  • Omfattende rapporter
  • Tilmeldinger via hjemmesiden
  • Automatisk betaling via PBS
Online ledenadministratie software

Opsæt medlems administration

Online medlems administrations software

Når succesen for din fond eller forening øges, vil du hurtigt opdage, at opsætning af en god online medlemsadministration udgør grundlaget for din forening eller fond. Opsætte online medlemsadministrationssoftware? Vent ikke for længe..

Gennem Start-platform kan du selv opsætte din online medlemsadministrationssoftware. Det spiller ingen rolle, hvad du har brug for medlemsadministration til. Har du en forening, en fond, en datingside eller en udbuds- og efterspørgselswebsted? Vores online medlemsadministrationssoftware kan opsættes til enhver anvendelse.

Se priser Anmod om demo

Online ledenadministratie

Medlemsadministrationssoftware

Håndtering af data, medlemskab og rapporter

Data
Medlemsadministration i Excel? Stop med det! Administrer vores medlemsadministration, medlemmernes data, fra en enkel oversigt.
Medlemskab
Knyt et medlemskab til et medlem i din medlemsadministration, og lad vores software debitere medlemskabet med automatisk træk.
Rapporter
Med et enkelt interface holder du nemt styr på den økonomiske administration for en valgfri periode inden for din online medlemsadministration.

Kontrol over din medlems administration

Administrer alle dine medlemmer selv

Inden for den online medlemsadministrationssoftware finder du en oversigt over alle dine medlemmer. Hvad er kønnet, hvilken type medlemskab har vedkommende, siden hvornår har vedkommende været medlem, og indtil hvornår er der betalt? Alle vigtige oplysninger findes i den online medlemsadministration. Det kan ikke blive nemmere.

For hvert medlem inden for den online medlemsadministration for din fond, forening eller online platform administrerer du oplysningerne selv. Selvfølgelig kan du søge efter medlemmer med praktiske filtre. Derudover kan du nægte medlemmer adgang, se betalingshistorikken og ændre rettigheder.

Se priser Anmod om demo

ledenadministratie software

Mere end medlems administration

StartPlatform tilbyder dig meget mere