Omkostninger ved at oprette en online platform

Fast beløb, ingen overraskelser

Byg omkostninger ved at oprette en online platform? Lancér om 14 dage til den laveste platformspris på 1999 €. Er du nysgerrig efter alle omkostninger ved at oprette en online platform? Vi tilbyder tre pakker. Forskellen per pakke er kun i antallet af medlemmer og varer.

  Online platform omkostninger Platform S For begyndere.
Start platform.
Bestil
Mest populær Online platform pris MPlatform M Tjen mere
med en større platform.
Bestil
Platform omkostninger for at lave Platform L Skift til
StartPlatform.
Bestil
Egenskaber  
Elementer   5.000 10.000 25.000
Medlemmer   5.000 10.000 25.000
Godt design        
SEO-venlig        
Leveringstid 14 dage 30 dage 30 dage
Hosting  
Mailboks   5 10 15
Gratis SSL        
Gratis domæne        
Hurtig CDN        
Webplads   Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Båndbredde   Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Service  
Træning   2 timer 3 timer 3 timer
Ekstra hjælp   5 timer 5 timer 5 timer
24/7 opdateringer        
E-mail support      
Telefon support      
Funktionalitet  
Lay-outs        
Formularer        
Katalog        
Søgefunktion        
Kontaktoptioner        
Online betaling        
Internationalt        
Migration        
  €1999
+ €149 p/m
€2999
+ €249 p/m
€2999
+ €449 p/m
  Bestil Bestil Bestil

 

Har du brug for mere end 25.000 medlemmer eller ekstra funktioner?
Vi laver et skræddersyet tilbud.

Kontakt os

Omkostninger ved at opbygge en online platform

Afhængigt af dine ønsker

Nysgerrig på omkostningerne ved at opbygge en online platform? Omkostningerne til platformen afhænger af dine ønsker. Vil du vide, hvad det koster at lave en platform skræddersyet til dig? Prisen for platformen bestemmes af de funktioner, du vil tilbyde dine medlemmer, men den vil sandsynligvis ligge omkring 50.000 euro.

Vi har mere end 15 års erfaring med platformudvikling gennem vores moderselskab Vcreations. Med den erfaring har vi udviklet vores platformsoftware. Foretrækker du lave platformsomkostninger? Så kan du trygt starte med vores Platform as a Service (PaaS).

Er du klar til skræddersyede udviklingsprojekter? Så kan vi bygge dit projekt separat fra vores Platform as a Service (PaaS) og stadig udføre alle tilpassede udviklinger, du har i tankerne.

Forretningsmodellen er simpel. Du bestemmer prisen pr. betalende medlem. Tager du 10 euro om måneden og har 250 betalende medlemmer, tjener du 2.500 euro om måneden. Du behøver ikke at betale noget til os, og du betaler cirka 30 cent i transaktionsgebyr pr. træk. Omkostningerne ved at oprette en online platform? Start fra 1999 euro.

Hvis du er nybegynder og er nysgerrig efter omkostningerne ved at opbygge en online platform, anbefaler vi altid at begynde med vores grundlæggende PaaS. Denne platform fungerer lige så godt som vores Medium PaaS. Forskellen ligger kun i det maksimale antal tilladte medlemmer.

Har du en PaaS fra StartPlatform og har brug for en opgradering? Ingen problem! Du foretager opgraderingen selv. Vi hæver dit abonnement, og du betaler ingen migrationsomkostninger. Omkostningerne ved at opbygge en online platform? Hos os betaler du garanteret den laveste platformpris, fra 1999 euro.

På StartPlatform medfører opdateringer ingen ekstra omkostninger. Dette skyldes vores unikke Platform as a Service-løsning. Vi holder din software opdateret uden omkostninger. Dette er meget værdifuldt i forhold til en skræddersyet platform, hvor du selv skal betale for alle opdateringer.

Udover de engangsomkostninger, der gælder for opsætningen, opkræver vi en månedlig platformafgift på 149 euro for hosting. Du kan desværre ikke undgå det. Men vi inkluderer også vedligeholdelsen af vores servere i den månedlige platformafgift.

Online platform omkostninger