Prisen for at lave en hjemmeside

Fast beløb, ingen overraskelser

Pris for at få lavet en webside? Vi har en passende pakke til enhver erhvervsdrivende. Pakken kan tilpasses til enhver tid, så din webside kan vokse i takt med din online succes. Pris for at få lavet en webside? Se vores tilbud.

  Klein website laten maken kosten Site S Modtag leads
med en virksomhedshjemmeside.
Bestil
Populæreste SEO-website laten maken kostenSite M Flere besøgende
ved flere sider.
Bestil
Platform laten maken kosten Site L Placér indhold
ved hjælp af besøgende.
Bestil
Funktioner  
Sider 15 300 5.000
Godt design        
SEO-venlig        
Leveringstid   14 dage 14 dage 14 dage
Hosting  
E-mail   2 3 5
Gratis SSL        
Gratis domæne        
Hurtig CDN        
Webrumme   Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Båndbredde   Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Service  
Træning   1 time 2 timer 3 timer
Ekstra hjælp   2 timer 3 timer 5 timer
24/7 opdateringer        
E-mail-support      
Telefonsupport      
Funktionalitet  
International        
Formularer        
Layouts        
Katalog        
Søgefunktion        
Online betaling      
Publishers        
  €699
+ €39 pr. måned
€1999
+ €49 pr. måned
€1999
+ €149 pr. måned
  Bestil Bestil Bestil

 

Brug for flere sider eller andre funktioner?
Vi laver et særligt tilbud.

Kontakt os

 

Omkostninger ved at få lavet en hjemmeside

Afhænger af dine ønsker

Omkostningerne ved at få lavet en hjemmeside kan variere, enten høje eller lave. Men hvad bestemmer egentlig omkostningerne ved en hjemmeside? Præcis, dine ønsker! Vælger du en skræddersyet hjemmeside? Så kan omkostningerne ved at få lavet en hjemmeside nemt løbe op i 5.000 til 10.000 euro. Men er det virkelig nødvendigt? Det tror vi ikke.

Vores webdesignbureau har 20 års erfaring med at udvikle hjemmesider. Denne erfaring har vi samlet i en dokumenteret struktur. Tjakka, vores StartPlatform-koncept. Ønsker du en professionel hjemmeside til lave omkostninger? Den dokumenterede struktur er ofte blevet brugt. Vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker, og tilpasser kontinuerligt strukturen.

Har du eller får du flere ønsker? Med en pakkeopgradering aktiverer vi en kundelogin, et online bestillings-/betalingsystem og eventuelt en medlemslogin. På den måde vokser din hjemmeside med din succes, uden at du nogensinde betaler for meget.  

Omkostningerne ved at få lavet en hjemmeside er ikke de eneste omkostninger, når du ønsker at være til stede online med din virksomhed. Du vil også støde på omkostninger ved vedligeholdelse af hjemmesiden. Størrelsen af disse omkostninger varierer, og de opkræves ofte efter timesats-princippet. Vi har valgt at gøre det anderledes.

Ønsker du at vide på forhånd, hvad álle omkostningerne ved at få lavet en hjemmeside er? Vælg vores StartPlatform-koncept. Alle omkostninger er kendte på forhånd. Du betaler engangsoprettelsesomkostninger og en fast månedlig betaling. For den månedlige betaling hoster vi din hjemmeside og holder den opdateret.

Så du vil aldrig opleve overraskelser, og der vil aldrig være diskussioner om størrelsen af omkostningerne ved vedligeholdelse af din hjemmeside. Ønsker du en retfærdig og altomfattende pris for at få lavet en hjemmeside? Få lavet en hjemmeside hos StartPlatform. Tøv ikke med at kontakte os. En kop kaffe er også inkluderet ;).

Udover omkostningerne ved at få lavet en hjemmeside står du over for omkostninger til hosting og vedligeholdelse. De årlige omkostninger til en hjemmeside varierer på hvert websted. Derfor er de årlige omkostninger vanskelige at sammenligne. Vi anbefaler derfor, at du indhenter tilbud for at sammenligne omkostningerne ved at få lavet en hjemmeside.

Omkostningerne til udvikling af en virksomhedshjemmeside ligger normalt omkring 4.000 euro, og omkostningerne til hosting er cirka 500 euro om året. Omkostningerne ved at få lavet en hjemmeside for det første år ligger normalt på omkring 4.500 euro, og for de efterfølgende år er det 500 euro. Takket være vores dokumenterede strukturer er vores oprettelsesomkostninger lavere.

Omkostninger ved at få lavet en webside