E-handelsplatform

Alt-i-en og opdateret
  • Få (pro)sælgere til at samle sig online
  • Facilitér kontakt mellem (pro)sælgere
  • Sælg medlemskaber
  • Opnå målet for (pro)sælgere
E-handelsplatform

Egen e-handelsplatform

Samle udbud og efterspørgsel

Vil du have bygget din egen e-handelsplatform? Saml købere og sælgere på din e-handelsplatform og bidrag til at realisere deres mål. Vi tilbyder dig den software, du har brug for, til udvikling af en e-handelsplatform. Denne software er meget omfattende.

Derved kan du inden for 30 dage og til en fast pris på 1900 euro oprette din egen e-handelsplatform. Vi tilpasser udseendet og følelsen på din platform sømløst til dine medlemmer. Derefter begynder det virkelige arbejde. Du kan konfigurere og lancere din e-handelsplatform.

Se priserAlle muligheder

udvikle salgsplatform

Få opbygget en e-handelsplatform

Dette er centralt i vores software

Byg en effektiv e-handelsplatform
Effektivt? Helt sikkert, designet er logisk og fokuseret på konvertering. Derfor offentliggøres flere produkter, og dine medlemmer reagerer tidligere.
Sikkert lancere en online e-handelsplatform
Dine data og dataene fra dine medlemmer opbevares i et sikkert datacenter, og vi holder din software opdateret. Gør dig ingen bekymringer.
Drive din egen e-handelsplatform
Efter at have sat en e-handelsplatform op, vil du kunne skifte hurtigt. Du har fuld kontrol. Med vores software styrer du alt selv.

Opret e-handelsplatform

Hvordan kan jeg komme i gang?

Der er meget at tage højde for ved udvikling af e-handelsplatform. Udforskning af din markedsplads, analyse af konkurrencen og fuldstændig opsætning af en e-handelsplatform. Vi anbefaler en grundig markedsundersøgelse, før du går i gang med at opsætte din egen e-handelsplatform.

Ser du en chance for succes? Så kan du få udviklet din egen e-handelsplatform. Du kan vælge en skræddersyet platform, hvis du har et budget på cirka 50.000 euro. Er det ikke tilfældet? Vælg derefter vores standard platformsoftware til at realisere dit koncept.

Gratis demoSe funktioner

Få lavet en salgsplatform

Få opbygget en e-handelsplatform

Tjek først vores blog med tips og faldgruber


Fald ikke i fælder som din forgænger gjorde. Check vores blog!

Se blog

Bygning af e-handelsplatform

Vent med at bygge, først forberedelse

Omkostningerne ved en online e-handelsplatform afhænger af dine ønsker. Hvis du vil have lavet en skræddersyet platform, ligger omkostningerne hurtigt omkring 50.000 euro. Kan du klare dig med en standard softwarepakke som Start-platforms pakke? Så ligger omkostningerne på 1900 euro + 149 euro om måneden.

Vil du udvikle en ny e-handelsplatform? Forsøg derefter at holde opstartsudgifterne lave. Du løber dermed mindre investeringsrisiko og kan udforske markedet med en grundlæggende platform. Stiger succesen af e-handelsplatformen? Så kan du på det tidspunkt stadig få udført alle udviklinger, du har i tankerne.

Det afhænger af målgruppen, som en e-handelsplatform skal opfylde. Er målgruppen indhold eller udadvendt? Er de højtuddannede eller gennemsnitlige? Kan de se godt eller mindre godt? Der er mange spørgsmål, hvor svarene bestemmer, hvad en online platform skal opfylde. Vil du bygge en e-handelsplatform? Kortlæg din målgruppe godt, inden du begynder at konfigurere en platform.

Vil du oprette en e-handelsplatform med Wordpress? Det kan være et godt valg. Inventarisér først, om de rigtige komponenter for dine ønsker er tilgængelige, fordi speciallavet arbejde baseret på Wordpress er dyrt. Vil du udvikle en e-handelsplatform? Se den komplette liste over funktioner fra Start-platform.com.

Vores egen e-handelsplatform-software er opbygget på baggrund af mere end 15 års og dusinvis af platformes erfaring, som vi har opnået med skræddersyet platformudvikling med Vwebbdesign.nl. Vi har støbt de komponenter, der er mest nødvendige, i en SAAS. Derfor kan næsten alle komme i gang med vores platformsoftware.

Byg din egen salgsplatform