Opret reservations website

Med alt-i-en booking software
  • Vis tilgængelighed
  • Modtag reservationer
  • For dig og dine medlemmer
  • Inkl. komplet hjemmeside
God bookingssoftware

Få lavet en bookingside

Tilgængelighed for dig og dine medlemmer

Med vores bookingssoftware kan du og dine medlemmer modtage aftaler via din bookingside. Vil du have din egen bookingside bygget? Start hurtigt med at tilbyde ferieboliger, leje biler eller sælge skønhedsarrangementer.

Opret en alt-i-en bookingside
Med vores bookingssoftware binder du ikke systemer sammen. Du kan få lavet en komplet bookingside. Vi bygger din bookingside; du publicerer din tilgængelighed, modtager reservationer og online betalinger.

Lav en prisvenlig bookingside
Vil du have lavet en bookingside hurtigt? Vi gør det med standard byggeklodser. På den måde er vi klar om to uger. Ved du, hvad der er det bedste? Ingen rod med opdateringer. Med vores bookingssoftware har du altid den nyeste version.

Gratis demoFunktioner

Få lavet en bookingside

Vil du bygge din egen bookingside?

Vi fokuserer på følgende

Opsæt en god bookingside
Vi opfordrer besøgende til at handle. Med smarte filtre finder de hurtigt den service, de leder efter. Med den nemme bookingssoftware laver de hurtigt en aftale.
Lav en sikker aftaleside
Bare rolig! Dine kunders følsomme data opbevares sikkert og trygt i vores pålidelige bookingssoftware. Vi har omhyggelig kontrol med systemet for at sikre, at det altid fungerer hurtigt og effektivt.
Administrer alt selv uden bøvl
Konfigurer tilgængelighedskalendere, håndter reservationer, send anmodninger om anmeldelser og modtag betalinger. Du styrer alt nemt selv med SiteCMS.

Opret en god bookingside

Vi gør den synlig og med KISS

Få oprettet en simpel bookingside, så alle dine kunder forstår, hvordan det fungerer. Vi gør det med KISS: Keep it short and simple. Kundereaktioner som 'Det fungerer nemt' bliver dermed naturlige.

Lav en synlig bookingswebsite
At oprette en bookingside uden SEO svarer til at have en bil uden hjul. Du kommer ikke langt. Vi har integreret de bedste SEO-teknikker i vores bookingssoftware. Dermed tiltrækker du flere relevante besøgende via Google.

Byg en unik bookingside
Er dine kunder reserverede eller udadvendte? Det gør ingen forskel. Vi tilpasser nahtlos din bookingswebsite til deres og din virksomhedsidentitet. På den måde passer den til dine kunders forventninger, og de føler sig bedre forstået.

Vores metodeGratis demo

Få bygget en bookingsite

Udvikl en komplet bookingside

Du får meget mere end bookingssoftware

Opret din egen bookingside med komplet bookingssoftware. Du behøver derfor ikke at koble systemer sammen. Administrer din hjemmeside, modtag betalinger, send fakturaer og styr al tilgængelighed i kalendere via vores alt-i-en bookingssoftware.

Alle funktioner Priser

Sådan fungerer bookingssoftware?

Bestem tilgængelighed på et øjeblik

At oprette en bookingside er enkelt. Du publicerer dit tilbud, bestemmer tilgængeligheden, sætter prisen og angiver, hvor mange gange hvert produkt eller hver service kan være tilgængelig samtidig. Lad reservationerne komme.

Tilgængelighedskalender
En tilgængelighedskalender er den vigtigste del ved oprettelse af en bookingside. Kunden vælger en service og det ønskede tidspunkt. Bookingssoftwaren beregner prisen, og kunden foretager en reservation. Det kan ikke blive lettere.

Håndter bookinger
Vil du have din egen bookingside bygget? Du og dine leverandører håndterer alle bookinger fra et simpelt interface. Tilføj bookinger, flyt dem og modtag betalinger. Du har fuld kontrol.

PriserVores software

Bookingsoftware