Opsæt en dating site

Med alt-i-én dating software
  • Samler medlemmer på alle enheder
  • Medlemskab med automatisk opkrævning
  • Fuldt tilpasselig dating software
  • 24/7 opdateret dating software
Dating-software

Lad os oprette en datingside

For flere medlemmer og medlemskaber

Vores datingssoftware er løsningen for at bringe medlemmer i kontakt med hinanden. Med en automatisk matchmaker, en intelligent søgefunktion og flere kontaktmuligheder. Vil du oprette en datingside?

Byg en datingside med faste medlemmer
Du køber ikke kun et stykke datingssoftware fra os, men en komplet datingside. Vi kan hjælpe dig med at oprette en datingside, der er tilpasset din målgruppe. Dine medlemmer får det bedste ud af din datingside og vender tilbage oftere.

Lav en indtægtsdrevet datingside
Ønsker du at starte din egen datingside med tilbagevendende medlemmer? Modtag derfor flere indtægter fra medlemskaber. Vil du oprette en datingside? Med vores datingssoftware kan du hurtigt oprette din egen datingside.

PriserFunktioner

Dating-software

Bygge en datingside?

Dette er centralt for os

Tilgængelig 24/7
Kan du ikke finde ud af det? Så kontakt os. Vi er tilgængelige 24/7 for fejlmeldinger.
Ingen viden krævet
Ingen teknisk viden er nødvendig for at starte en datingside. Du administrerer den selv med vores datingside software.
Millioner af besøgende
Vores datingsider besøges millioner af gange hver måned. Så ved vi, hvad der virker.

Opret en dating hjemmeside

Nem at administrere selv

Målet med at lave en datingside har været noget modstridende for os: at lave en datingside med mange muligheder, der stadig er nem at administrere. Start en dating hjemmeside med mange praktiske funktioner.

Komplet online dating software
Vi giver din egen datingside alle funktioner for online medlemskontakt. Chat, søgning med filtre, radius-søgning, 'synes godt om' og omfattende profiler. Alt er sat op med vores datingsoftware.

Fuldt selvadministrerende datingsoftware
Opret en datingside, hvor du bestemmer profilopstillingen og søgemulighederne, der matcher automatisk, og hvor administrationen også er automatiseret. Vi vil lave datingsiden, hvor du har styringen, men stadig har tid til medlemsrekruttering. Vil du starte din egen datingside?

Gratis demoKontakt os

 Få bygget en dating hjemmeside

Få oprettet en datingside

Omfattende datingside software

Ønsker du at få lavet din egen datingside? Hos os bliver du fuldt ud hjulpet. Vi opretter din komplette datingplatform og tilbyder workshops, der lærer dig, hvordan du får mest muligt ud af din datingside. Hvis du sidder fast et sted, kan du ansætte en af vores datingsideprofessionelle. De vil hjælpe dig på vej.

Alle funktioner Priser

Skabe en datingside?

Pålidelig dating software

Ønsker du at starte en datingside? Siden 2004 har vi arbejdet med vores online dating software. Vores online dating software er velovervejet, sikker og hurtig. Den er baseret på Phalcon og Elasticsearch.

Hurtig oprettelse af en datingside
Med vores dating software kan medlemmer søge uden behov for sideopdatering. Når vi laver din dating hjemmeside, vil den derfor også fungere godt med vores online dating software, selv med tusindvis af besøgende.

Opret en komplet datingside
Vi arbejder ikke med standard dating scripts. Vi leverer en samlet løsning, der er baseret på pålidelig online dating software. Vil du have udviklet en komplet dating hjemmeside?

PriserKontakt

Online dating-software