Opret en jobportal

All-in-one jobportal software
  • Fuld tilpasselig software
  • God søgefunktionalitet og jobalarmer
  • Med integration af Google for Jobs
  • 24/7 opdateret jobportal software

Jobportal software med løsningen for din
virksomhed, arbejdsgivere og kandidater

Jobsoftware

Skabe en jobportal

Med jobsoftware, der fungerer

Vil du have oprettet en jobportal? StartPlatform har den mest fleksible jobsoftware, hvilket gør det muligt at tilpasse denne jobsoftware problemfrit til din forretning uden besvær.

Opret en jobportal, hvor du og eventuelle arbejdsgivere (mod betaling) kan offentliggøre jobopslag. Disse jobopslag kan nemt findes med filtre og jobalarmer. Topkandidater kommer i kontakt med dig eller arbejdsgiverne online.

At få oprettet en jobportal i dag betyder ikke nødvendigvis, at du vil tænke det samme om et år. Derfor kan vores jobsoftware tilpasses af dig selv. Opret egne layouts, konfigurer søgefiltre og aktiver nye funktioner.

Vi holder din jobsoftware opdateret 24/7. Du vil modtage nye funktioner ugentligt. Vi sørger for, at din jobportal er sikker og forbliver det. Du betaler en fast månedlig pris og undgår dermed overraskelser.

Gratis demo Alle funktioner

Jobsoftware

FĂ„ oprettet en jobportal

Med sikker og komplet jobportalsoftware

Profitabel jobportalwebsted
Vores jobportalsoftware opfordrer brugere til at handle. Dette resulterer i flere jobannoncer og flere ansĂžgninger.
Sikker og hurtig jobportalsoftware
VÊr tryg, dataene for arbejdsgivere og kandidater er sikre. Vi opretter din jobportal hurtigt og pÄlideligt.
Fuld tilpasning efter dine Ăžnsker
OffentliggĂžr job og administrer kandidater? Du administrerer din jobportal med vores jobportalsoftware.

Publicér jobannoncer..

..nå de bedste talenter

Lav en jobannoncer hjemmeside, der passer perfekt til din målgruppe. Uanset om det er IT-eksperter eller bygningsarbejdere. Vi tilpasser jobannonce-softwaren sømløst efter deres forventninger.

Få flere ansøgninger
ROI for at oprette en jobannonce-hjemmeside? Fordi vi tilpasser din jobannonce-software sømløst til din målgruppe, skiller din jobannonce-hjemmeside sig ud, og du får de bedste kandidater. 

Opnå mere med SEO
Vores jobannonce-software er søgemaskinevenlig og optimeret til Google for Jobs. Det betyder, at du får flere arbejdsgivere, der ønsker at publicere jobannoncer, og dermed også flere kandidater via Google på din jobannonce-hjemmeside.

Lav en KISS jobannonce-hjemmeside
Vil du oprette en succesfuld jobannonce-hjemmeside? Vi arbejder med KISS: Keep it short and simple. Så alle ved, hvordan det fungerer. Resultatet? Flere ansøgninger!

Få gratis demo Kontakt

FĂ„ lavet en jobportal

Ønsker du at fÄ oprettet en jobportal?

Omkostninger ved vores jobportalsoftware

Vil du have oprettet en jobportal for et vikarbureau eller bruge vores jobportal software som en jobportalplatform? Få rådgivning fra en af vores specialister.

Kontakt Gratis demo

Hvordan starter jeg en jobportal?

Start en jobsøgningsside, der bidrager til målet for dine kandidater og arbejdsgivere? På denne måde bidrager vores jobopslagssoftware også til dine mål.

Administrer alle dine arbejdsgivere og kandidater med medlemsadministrationsystemet. Søg med filtre, se betalingshistorik og tildel medlemskaber.

Opret din jobportal og lad arbejdsgivere offentliggøre job eller offentliggøre job selv. Du bestemmer selv layoutet på jobportalen.

Annoncer, blogs, virksomheder eller attester? Alt hvad du kan tænke på. Til hver ansøgning opretter du din egen kategori med en unik layout.

Går du internationalt og ønsker at oprette en international jobportalside? Tilføj alle sprog med oversættelser selv og lancer internationalt.

De bedste søgemaskineteknikker som Google for Jobs er integreret i din jobportalsoftware. På denne måde vil din jobportal blive fundet optimalt.

Din jobportal har en komplet webshop. Her offentliggør du yderligere tjenester, såsom at skrive stillingsopslagstekster. Folk bestiller og betaler online.

En komplet administrationspakke er indbygget i jobportalwebstedssoftwaren. Alle fakturaer, webshopordrer og omsætningsberegninger kan findes der.

Gratis demoKontakt

FĂ„ bygget en jobportal