Skapa en jobbsida

Allt-i-ett jobbsajtprogramvara
  • Helt anpassningsbar programvara
  • Bra sökfunktion och jobbaviseringar
  • Med Google for Jobs-integration
  • 24/7 uppdaterad jobbportalprogramvara

Jobbportalprogramvara med lösningen för ditt
företag, arbetsgivare och kandidater

Jobbprogramvara

Låt oss skapa en jobbsida

Med fungerande jobbprogramvara

Vill du låta oss skapa en jobbsida? StartPlatform har den mest flexibla jobbprogramvaran. Därför kan denna jobbprogramvara enkelt anpassas till din verksamhet utan krångel.

Skapa en jobbsida där du och eventuella arbetsgivare (mot betalning) publicerar jobbannonser. Dessa annonser är lätt att hitta med filter och jobbaviseringar. Toppkandidater kommer i kontakt med dig eller arbetsgivarna online.

Att låta oss skapa en jobbsida idag betyder inte att du kommer tänka på samma sätt om ett år. Därför är vår jobbprogramvara anpassningsbar av dig själv. Skapa egna layouter, ställ in sökfilter och aktivera nya funktioner.

Vi håller din jobbprogramvara uppdaterad dygnet runt. Varje vecka får du nya funktioner. Vi ser till att din jobbsida är säker och förblir så. Du betalar en fast månadsavgift och undviker överraskningar.

Gratis demoAlla funktioner

Jobbprogramvara

Få en jobbplattform skapad

Med säker och komplett programvara för jobbplattformar

En lönsam jobbwebbplats
Vår programvara för jobbplattformar uppmuntrar användare att agera. Det resulterar i fler jobbannonser och fler ansökningar.
Säker och snabb programvara för jobbplattformar
Var lugn, arbetsgivares och kandidaters data är säker. Vi skapar din jobbplattform snabbt och pålitligt.
Helt anpassningsbar av dig
Publicera jobb och hantera kandidater? Du hanterar din jobbplattform problemfritt med vår programvara för jobbplattformar.

Publicera jobbannonser..

..nå de bästa talangerna

Skapa en jobbannonswebbplats som passar perfekt för din målgrupp. Oavsett om det är IT-experter eller byggjobbare. Vi anpassar jobbannonssystemet sömlöst efter deras förväntningar.

Få fler ansökningar
Vill du ha hög avkastning på din jobbannonswebbplats? Eftersom vi skräddarsyr ditt jobbannonssystem för din målgrupp sticker din jobbannonswebbplats ut och lockar de bästa kandidaterna.

Öka din synlighet med SEO
Vårt jobbannonssystem är sökmotorvänligt och optimerat för Google for Jobs. Det innebär att du kommer att få fler arbetsgivare som vill publicera jobbannonser och därmed fler kandidater via Google till din jobbannonswebbplats.

Skapa en enkel jobbannonswebbplats med KISS
Vill du skapa en framgångsrik jobbannonswebbplats? Vi jobbar med KISS: Keep it short and simple. Så alla förstår hur det fungerar. Resultatet? Fler ansökningar!

Begär en demoversion Kontakt

Få en jobbplats skapad

Vill du bygga en jobbplattform?

Kostnader för vår jobbplattformsprogramvara

Vill du ha en jobbportal skapad för ett bemanningsföretag eller använda vår jobbportalprogramvara som en jobbportalplattform? Få rådgivning från en av våra specialister.

Kontakt Gratis demo

Hur man startar en jobbportal..

..inkluderar allt jag behöver?

Starta en jobbsöksida som bidrar till dina kandidaters och arbetsgivares mål? På så sätt bidrar även vår platsannonsprogramvara till dina mål.

Hantera alla dina arbetsgivare och kandidater med medlemsadministrationssystemet. Sök med filter, se betalningshistorik och ge medlemskap.

Skapa din jobbportal och låt arbetsgivare publicera jobb eller publicera jobb själv. Du bestämmer själv layouten för jobbsidan.

Annonser, bloggar, företag eller kundreferenser? Allt du kan tänka dig. För varje ansökan skapar du din egen kategori med unik layout.

Ska du internationellt och vill bygga en internationell jobbportal­sida? Lägg till alla språk med egna översättningar och lansera internationellt.

De bästa sökmotorteknikerna som Google for Jobs är integrerade i din jobbportal­programvara. På så sätt kommer din jobbsida att hittas optimalt.

Din jobbsida har en komplett webbshop. Där publicerar du ytterligare tjänster, som att skriva platsannonstexter. Människor beställer och betalar online.

Ett komplett administrationspaket är inbyggt i jobbportalsprogramvaran. Alla fakturor, webbshopbeställningar och omsättningsberäkningar finns där.

Gratis demo Kontakt

Få en jobbplats byggd