Dejtingprogram

Med allt du behöver
  • Förena medlemmar online för att dejta
  • Medlemskap med automatisk debitering
  • Helt anpassningsbar datingsprogramvara
  • Vi håller din programvara uppdaterad 24/7
Onlinedejtingprogramvara

Online dating programvara

För lönsamma datingsidor

Letar du efter professionell online dating programvara? Med vår programvara för datingsidor är det enkelt att matcha medlemmar. Den inkluderar en matchmakare, omfattande sökfunktioner och kontaktalternativ.

Dating programvara för lojala medlemmar
Vår online dating programvara fungerar bra, säkert och snabbt. Vi anpassar den helt efter din målgrupp. Dina medlemmar stannar därför online längre och återvänder oftare till din datingsida. På så sätt attraherar du fler lojala medlemmar.

Generera inkomster med dating programvara
Du köper antagligen inte datingprogramvara enbart av välgörenhetsskäl. Därför är vår online dating programvara utrustad med olika intäktsmodeller, som automatiska medlemskap.

PriserFunktioner

Dejtingsprogramvara

Mångsidig dejtingprogramvara

Helt anpassad efter dina behov

Möjligheter
Dejtingprogramvaran har alla funktioner som krävs för en framgångsrik dejtingsajt.
Snabb & säker
Dejtingprogramvaran är pålitlig. Vi hostar allt i Nederländerna. Vår CDN gör den lika snabb över hela världen.
Enligt dina behov
Allt är anpassat. Du köper inte bara dejtingprogramvara, utan en dejtingsajt som passar dina medlemmar.

Justerbar datingsprogramvara

Så att den passar perfekt med dina medlemmar

Är dina medlemmar reserverade eller utåtriktade? Det spelar ingen roll. Datingsprogramvaran kan anpassas helt efter din dejtingsidas publik. Den kommer att verka som om den var speciellt skapad för dina medlemmar.

Också konfigurerbar av dig själv
Datingsprogramvaran levereras med ett omfattande administrativt system. Med det kan du konfigurera hela din dejtingsida själv. Ange profilattribut, hantera medlemmar och visa administrationen? Du har full kontroll.

Uppdaterad datingsprogramvara
Dagens standard är inte morgondagens standard. Därför håller vi din online-datingsprogramvara uppdaterad, även efter att din dejtingsida har levererats. På så sätt är din dejtingsida alltid ett steg före.

Gratis demoPriser

Onlinedejtingprogramvara

Fullständig dejtingprogramvara

Utrustad med allt du behöver

Vill du ha din egen dejtingsajt? Vi erbjuder din dejtingsajt alla funktioner du behöver, inklusive medlemsadministration, intäktsmodeller, kontaktalternativ, vackra profiler och mycket mer.

Alla funktioner Priser

Säker dejting programvara

Inga bekymmer

Alla data om dig och dina medlemmar lagras säkert. Vi använder de senaste säkerhetsteknikerna. Din dejtingsajt testas regelbundet. Sårbarhet upptäckt? Då justerar vi programvaran.

Säkerhetsprotokoll
Strikt lösenordskryptering, säker anslutning, tvåfaktorsautentisering, skydd mot XSS och CSRF samt uppdaterade servrar. Det är bara början. Vi ser till att dina medlemmar kan använda dejtingsajten utan bekymmer.

Data lagras i Nederländerna
All data lagras i ett säkert datacenter. Det datacentret ligger i Amsterdam (Nederländerna). Endast vi har åtkomst till koden. Detta minskar ingångspunkter för hackare. Så håller vi det säkert.

Säkerhet Kontakt

Dejtingsida mjukvara