Sätt upp en onlineplattform

Starta ditt onlinekoncept
  • Vi skapar det du behöver
  • För samman utbud och efterfrågan
  • Tillhandahåll en lösning för din målgrupp
  • Hantera allt utan krångel

Professionell plattformsutveckling för ditt onlineföretag.

Skapa en onlineplattform

Göra en plattform

Låt utveckla en onlineplattform. Företag som Werkspot drar nytta av plattformsekonomin. Få även efterfrågan och utbud att mötas. Koppla människor online så att de kan reglera affärer sinsemellan. Med byggklossar kan vi bygga din onlineplattform på nolltid.

Skapa en onlineplattform där du och dina användare enkelt kan publicera innehåll online. Det är lätt att hitta med filter. Användarna kommer sedan i kontakt med varandra för att inleda ett nytt samarbete. De är villiga att betala för det. Det kan bli din intäktsmodell.

Låt bygga en digital plattform och konfigurera den enligt dina önskemål med byggklossar. Skapa din egen digitala plattform för din önskade användning. En jobbtavla, en annonswebbplats, en jämförelsewebbplats eller en onlineplattform för dejting? Du bestämmer vem som söker, publicerar och betalar för vilket innehåll.

Låt skapa en egen onlineplattform som förblir uppdaterad 24/7. Varje vecka får du nya funktioner, även efter leverans. Vi ser till att allt är säkert och förblir så. Skapa din egen onlineplattform? Du betalar en fast månadskostnad för vår plattform som en tjänst (PaaS) och undviker överraskningar.

PriserApplikationer

Utveckla onlineplattform

Bygg din egen plattform

Vi är din digitala partner

Lösning för din målgrupp
Vi inspirerar dina medlemmar till handling. Det leder till mer publicerat innehåll och ökad intäkt för dig.
Säker plattformsutveckling
Var lugn, dina medlemmars data är säker. Vi gör den pålitlig och ser till att allt fungerar snabbt.
Självhantering utan krångel
Du hanterar och konfigurerar allt själv utan krångel eller besvär med vårt mångsidiga ledningssystem.

Utveckla en unik plattform

Vi anpassar den till din målgrupp

Låt oss bygga en digital plattform som passar perfekt för din målgrupp, oavsett om de är introverta eller extroverta. Återhållsamma eller utåtriktade. Vi ser till att den smälter sömlöst samman med deras förväntningar. Det innebär att dina användare stannar längre och återvänder oftare.

  • Skapa unika layouter med widgets
  • Aktivera nödvändiga funktioner
  • Skapa översikter med sökfilter
  • Enkelt bestäm ditt intäktsmodel
  • Ställ in kontaktalternativ snabbt
  • Förutse användarfeedback

Gratis demo Funktioner

Bygga en onlineplattform

Skapa en onlineplattform

Kolla in våra tips och fallgropar


Vill du utveckla din egen plattform? Börja med en bra förberedelse. Kolla in vår blogg.

Blogg

Bygga en snabb online plattform

Att föra tusentals medlemmar samman online? Du kan få en online plattform byggd av oss som asynkront hanterar mycket data. Speciellt vid hög belastning inser du vikten av programvaran. Oroa dig inte. Vår programvara fungerar. Vill du få din egen plattform utvecklad? Vi använder en smart infrastruktur. Alla uppdateringar läggs automatiskt till alla plattformar med vår programvara.

Våra plattformar används ofta. Därför har de också testats noggrant. Registrering, chattning, matchning och betalning? Det är klart i förväg. Skalbar online plattform? Med lazy loading betalar du aldrig för mycket för webbhotell.

I grund och botten fungerar varje online plattform annorlunda. Därför finns det så många olika plattformar och nya tillkommer dagligen. Den här frågan kan vi därför formulera på ett annat sätt: Vad bör en online plattform uppfylla? Målgruppens önskemål bestämmer det. Vill du utveckla din egen online plattform? Kartlägg din målgrupps önskemål.

Med vår Platform som en tjänst kan du bygga din egen plattform. Vi har över 15 års erfarenhet av att skapa skräddarsydda online plattformar. Därför vet vi vad som fungerar och vad som inte fungerar. 90% av grundfunktionerna i plattformar är desamma och vi har därför lagt till dem i vår programvara.

Ska du utveckla din egen online plattform? Då får du ett eget plattformsföretag. Det är helt enkelt ett företag med en webbplats där online medlemmar underlättas att kontakta varandra. Syftet med denna kontakt är oftast att underlätta samarbete mellan olika parter eller att underlätta handel.

Att låta bygga en online plattform innebär sannolikt att du vill generera intäkter. Därför har ett plattformsföretag en intäktsmodell. Det kan bestå av abonnemangsavgifter, försäljning av annonsutrymme eller användning av krediter som medlemmar måste köpa för kontaktalternativ.

Det är möjligt att skapa en gratis online plattform. Du kan till exempel skapa en plattform med WordPress. Att bygga en plattform med WordPress kan göras med hjälp av rätt mallar och tillägg. Men var försiktig: Var försiktig med anpassade utvecklingar. Anpassade utvecklingar kan göra uppdateringar svårare och göra din plattform sårbar för hackare.

Tyvärr kan du inte bygga en gratis online plattform med oss. Vi känner marknaden och vet att vår pris-/kvalitetsförhållande är utmärkt. Alla funktioner som vanligtvis är inbyggda i en plattform som kostar mellan 50 000 och 100 000 euro har vi lagt till i vår Platform som en tjänst (PaaS). Vill du bygga en billig plattform för att utforska din marknad? Med vår programvara kan du bygga din egen online plattform. Begär en gratis demo av vår PaaS.

Gratis demo Kontakt

Låt oss skapa en onlineplattform