Vad vi gör?

Vi ser till att ditt företag är utmärkt online med en webbplats, butik eller plattform. Utrustad med effektiv design, bra synlighet och toppmodern teknik. Och det bästa är att vi uppdaterar din webbplats varje vecka.

SaaS sedan 2022
Under 15 år skapade vi skräddarsydda webbplatser. Men de blir gamla. Därför lanserade vi vår SaaS 2022. På så sätt håller vi webbplatser uppdaterade med en smart infrastruktur och din webbplats sticker alltid ut.

Rätt fokus
Med StartPlatform behöver du inte längre krångla med uppdateringar. Du får veckovisa design- och säkerhhetsuppdateringar, samt nya funktioner, allt utan extra kostnad. På så sätt kan du fortsätta fokusera på det du är bra på.

Vad vi gör?

Skapa en professionell webbplats

Enligt dina önskemål och utan bekymmer

Bygg din egen webbplats som dina besökare gärna använder. På så sätt skapar du digital påverkan. Med vår webbplatsprogramvara kan vi tillsammans skapa din webbplats utan att du behöver oroa dig för design, hastighet och säkerhetsuppdateringar. Vi ser till att det fungerar och håller det uppdaterat dygnet runt.

Konfigurera en chattwebbplats

Priser Arbetsmetod

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår SaaS är perfekt lämplig som

All-in webbplats
Fullständig webbplats för ditt företag. Passar alla enheter och är optimerad för Google. Vi designar, bygger och placerar innehåll.
All-in webbutik
Vi skapar en vinstinriktad webbutik som är vacker och enkel att hantera. Vi tar hand om allt! Det är du som publicerar och skickar produkterna.
All-in plattform
Anslut medlemmar online. Generera inkomst med prenumerationer. Kom med din plan, och vi sätter upp din kompletta plattform.

Göra kunder glada

Arbeta med nöje utan chefer

Att arbeta med nöje på hållbar webbplatsprogramvara. Nöjda kunder kan därigenom skapa en webbplats med en liten investering.

Lösning för användare
Vår webbplatsprogramvara erbjuder en lösning som bäst tjänar din användare. På så sätt uppnår vi din användares mål och därmed också dina mål.

Arbeta utan chefer
Vi arbetar utan chefer i en förtroendefull miljö. Våra kollegor tar ansvar. På så sätt uppnår vi resultat och arbetar med glädje.

Fortsätta förbättra
Inte bara från 9 till 5. Även på kvällarna lärs det mycket och vår webbplatsprogramvara förbättras. Så håller du alltid ett steg före.

Metod Kontakt

Vad vi gör?

All-in webbskapande

Inklusive allt du behöver

När vi säger "allt-i-ett" menar vi verkligen "allt-i-ett". Vår SaaS har allt du behöver. På så sätt kan du skapa sidlayouter själv, publicera all önskad innehåll och hantera hela din administration.

Alla funktioner Gratis demo

Ditt företag är vårt företag..

..och det fördjupar vi oss i

Vi sätter oss i dina besökares ställe. Vi funderar på hur vi bäst kan betjäna dem. Vi levererar en lösning som bidrar till detta.

Inga fula knep
Design och teknik samordnas på din webbplats. Inga fula knep. Du får en webbplats som uppfyller de senaste standarderna.

Ingen öppen källkod
Vår webbplatssmjukvara är sluten och bygger på en stabil grund. Det gör den skalbar, lätt att underhålla och utöka.

Aldrig betala för mycket
Du betalar inte för utvecklingskostnader och endast för det du använder. Du betalar aldrig för mycket. Vi är redo att växa vidare med dig.

Arbetsmetod Kontakt
 

Vad vi gör?