Wat wij doen?

Wij zorgen dat jouw bedrijf uitstekend online is met een site, shop of platform. Voorzien van doeltreffend design, goede vindbaarheid en state-of-the-art techniek. En het mooiste.. Wij updaten jouw website elke week. 

SaaS sinds 2022
Gedurende 15 jaar maakten wij websites op maat. Echter, verouderen die. Daarom lanceerde wij in 2022 onze SaaS. Zo houden wij websites met een slimme infrastructuur up-to-date en steekt jouw website altijd boven het maaiveld uit.

De juiste focus
Met StartPlatform heb jij geen gedoe meer met updates. Je ontvangt wekelijks design- en beveiligingsupdates, evenals nieuwe functies. Dit alles zonder extra kosten. Zo kan jij je blijven focussen op waar je goed in bent.

SaaS website laten maken

Professionele website maken

Naar jouw wens en zonder zorgen

Een eigen website bouwen die jouw bezoekers graag gebruiken. Daarmee creeër jij digital impact. Met onze website software kunnen wij samen jouw website maken zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over design, snelheid en beveiligingsupdates. Wij zorgen ervoor dat het werkt en houden het 24/7 up-to-date.

Chatsite opzetten

Prijzen Werkwijze

Hoe kunnen wij jou helpen?

Onze SaaS is perfect inzetbaar als

All-in website
Complete website voor jouw bedrijf. Geschikt voor alle apparaten en geoptimaliseerd voor Google. Wij ontwerpen, bouwen en plaatsen content.
All-in webshop
Wij maken een winst gerichte webshop. Die mooi en makkelijk te beheren is. Wij regelen alles! Jij publiceert en verzend de producten.
All-in platform
Breng leden online in contact. Genereer inkomsten met abonnementen. Kom maar op met jouw plan en wij richten jouw complete platform samen in.

Klanten gelukkig maken

Zonder bazen, met plezier werken

Met plezier werken aan duurzame website software. Blije klanten kunnen daardoor met een kleine investering een website laten maken.

Oplossing voor gebruikers
Onze website software levert een oplossing die jouw gebruiker het beste bediend. Zo behalen we het doel van jouw gebruiker en zo ook jouw doelen.

Werken zonder bazen
Wij werken zonder bazen in een vertrouwde omgeving. Onze collega's krijgen verantwoordelijkheid. Zo behalen wij resultaat en werken wij met plezier.

Blijven verbeteren
Niet alleen van 9 tot 5. Ook in de avonduren wordt er veel bijgeleerd en wordt onze website software verbeterd. Zo blijf jij altijd een stapje voor.

Aanpak Contact

SaaS website laten bouwen

All-in website laten maken

Inclusief alles dat jij nodig hebt

Met all-in bedoelen wij ook echt all-in. Onze SaaS is van alles voorzien dat jij nodig hebt. Zo maak jij zelf pagina lay-outs, publiceer je alle gewenste content en verzorg jij je gehele administratie.

Alle functies Gratis demo