Helpcenter

Kunnen wij je helpen?

46 resultaten

Check onze kennisbank

Wat de meeste mensen willen weten

Vind jij hier terug in de kennisbank. Wij vinden het belangrijk om je goed en snel te helpen wanneer je met vragen zit. Help jezelf snel op weg met onze kennisartikelen, veelgestelde vragen en nieuwsberichten.

Contact Gratis demo

Wanneer wij jouw bestelling voor een nieuw platform hebben ontvangen, samen met jouw logo en aanvullende wensen, dan kan je ervan uitgaan dat wij jouw platform met ongeveer 14 dagen zullen opleveren. 
Proces
Wij werken met een overzichtelijker projectomgeving. Alle taken die nodig zijn voor het opzetten van jouw platform worden daarin aangemaakt. Jij kan reageren op die taken.
Proces
Wij gaan het platform voor jou opzetten. Het is daarom belangrijk om duidelijk te zijn in wat jij wilt. Lever na je bestelling snel jouw logo en aanvullende wensen aan. Wij gaan die input gebruiken bij het opzetten van jouw platform. 
Proces
Wij adviseren om alle gewenste profielkenmerken, onderverdeeld in enkele rubrieken,  in een kladblok bestand te noteren.
Profiel
Beheren
Met de Google API kunnen wij plaatsnamen automatisch aanvullen. Dat is handig wanneer een gebruiker bijvoorbeeld een woonplaats bij registratie invult. 
API
Instellingen
Wil jij online betalingen of automatisch incasso betalingen ontvangen via jouw platform? Stel dan snel de Mollie betaalprovider in.
API
Instellingen
Lever jij je logo aan? Dan stemmen wij jouw platform naadloos af op jouw doelgroep.
API
Instellingen
Wanneer jij het platform inricht dan kan je het beste beginnen met de inrichting van de beheergroepen.
API
Beheren