Veilingsite maken

Meer bezoekers, meer verkopen
  • SaaS veilingsoftware
  • Voor alle apparten geschikt
  • Draag geen commissie af
  • Start in 14 dgn met veilen
Eigen veilingsite maken

Veilingsite opzetten

Spannende biedt ervaringen

Eigen veilingsite laten maken? Jouw bezoekers kunnen eenvoudig naar kavels zoeken, kavel alerts instellen, kavels aan favorieten toevoegen en online bieden op kavels wanneer zij daar klaar voor zijn.

Responsive veilingsoftware
Jouw klanten bieden met alle apparaten en vanaf elke locatie op kavels. Met een mobiel bij het veilinghuis of met een tablet thuis op de bank.. Een bod is met een simpele handeling geplaatst en wordt realtime verwerkt. 

Kavel en biedt alerts
Een veiling website laten bouwen met bereik? De veilingsoftware stoomt jouw bezoekers klaar voor het plaatsen van een bod. Zo ontvangen zij een alert bij elke interessante kavel die toegevoegd wordt en bij elk overbod.

PrijzenFuncties

veilingsite maken

Veiling website laten bouwen

In onze veiling software staat dit centraal

ROI veilingsite maken
Ontvang meer inkomsten door meer kavels te verkopen. De ROI gerichte veiling software zet kopers aan tot actie.
Veilige veilingsoftware
Maak je niet druk. Alle gegevens van jouw kopers en verkopers wordt veilig opgeslagen in onze veilingsoftware.
Beheer alles zelf
Een kavel publiceren, zoekfilters instellen en de administratie beheren? Je doet alles helemaal zelf met StartPlatform.

Op maat veilingsite bouwen

Alles is volledig aanpasbaar

Met onze veilingsoftware bepaal jij de layout van jouw kavel overzichten en kavel pagina's. Je stelt in een handomdraai zoekfilters in en bepaalt de ophoog bedragen en verleng tijden. Veilingsite bouwen? Je krijgt volle controle. 

Complete administratie
Je eigen veilingsite starten en niet al te veel omkijken naar de administratie? Onze veiling software is geautomatiseerd. Met automatische factuurtjes naar de winnaar en kennisgevingen naar de verliezers.  

Bepaal wie verkoopt
Wil jij een veilingsite opzetten om eigen producten te veilen of wil jij verkopers de mogelijkheid bieden om te verkopen via jouw veilingplatform? Alles wat jij bedenkt is mogelijk met onze veilingsoftware.

PrijzenFuncties

Eigen veilingsite bouwen

Veiling website laten maken

Meest uitgebreide veilingsoftware

Met onze pagina editor heb je volledige controle over de inhoud en lay-out van je veilingwebsite. Je kan alles aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Met onze layout creator kun je eenvoudig en snel aantrekkelijke en professionele ontwerpen maken die indruk maken op je bezoekers. Kortom, met onze veilingsoftware heb je alles wat je nodig hebt om een winstgevende veilingwebsite te bouwen.

Alle functies Prijzen

SEO veilingsite maken

Ontvang relevante bezoekers via Google

Een veilingsite opzetten zonder SEO is net zo waardevol als een auto zonder wielen. Onze veilingsoftware is snel en logisch. Het zet jouw kavels hoger in Google. Dit zorgt ervoor dat jouw veiling meer relevante bezoekers aantrekt. 

Bespaar op SEA en SEO
Succesvolle veilingsite bouwen? Wij ondersteunen met SEO en SEA. We maken zoekwoordanalyses en schrijven logische teksten. Die zetten wij op landingspagina's. Met Google Ads geven we jouw veiling een boost. 

SaaS veilngsoftware
Jouw eigen veilingsite maken zonder zorgen? Van onze SaaS veilingsoftware krijg jij wekelijks updates. Zo loopt jouw online veiling altijd voor op de concurrentie en hoef jij zelf niet te stuntelen met updates.

PrijzenFuncties

online veiling software