Webshop laten maken

All-in-one webshop software
 • Overtuigend webshop design
 • Voor altijd up-to-date software
 • Eenvoudige beheeromgeving
 • Start in 14 dagen met verkopen

Complete webwinkel va €999 + €39 p/m

Webshop laten maken

Goede webshop laten maken

Meer bestellingen door meer klanten

In elk steegje kan je tegenwoordig een webshop laten maken. Maar is dat er een die ook klanten oplevert? In onze webshop software zijn design en techniek perfect op elkaar afgestemd. Zo steek jij boven het maaiveld uit.

Wil jij een webshop laten maken en supersnel resultaat? Wij weten hoe wij jouw webwinkel laten werken. Geen drukke templates met veel poespas zoals bij je buurman. Wij bouwen jouw webwinkel met een bewezen structuur. Die is simpel en doeltreffend. Zo weet iedereen hoe het werkt en ga jij snel van start.

Ga jij zelf stuntelen met Wordpress of wil je het supergoed regelen? In onze software is rekening gehouden met álle blinde vlekken. Het werkt snel en is goed te begrijpen door Google. Wij ontzorgen jou volledig. Ook geen gedoe meer met updates. Wij houden je webwinkel up-to-date. Zo blijf jij altijd een stapje voor.

Goedkope webshop laten maken? Kies niet voor een webwinkel op maat! Alles dat wij leren wordt in álle webwinkels die wij beheren toegepast. Zo voldoet jouw webwinkel op elk moment aan de laatste standaarden. Je betaald daarvoor een vast maandbedrag en staat nooit voor verrassingen.

Gratis demoContact

webshop laten maken

Professionele webshop laten bouwen

Onze webwinkel software zet het volgende centraal

Winstgevende shop
Wij sporen jouw bezoekers aan tot actie en voorzien je shop van up-selling technieken. Daardoor wordt er vaker en meer besteld, waardoor jij meer omzet genereert.
Goed vindbaar (SEO)
Een webwinkel zonder bezoekers is als een auto zonder wielen. Wij zorgen ervoor dat Google alles begrijpt. Zo wordt jouw webwinkel beter gevonden en krijg jij meer bezoekers.
Up-to-date webwinkel
Webshop laten maken? Geen gestuntel en gedoe met updates. Wij houden jouw webwinkel 24/7 up-to-date. Terwijl jij dit leest rollen wij waarschijnlijk weer een update uit.

Doeltreffende webshop

Met alleen maar mooi kom je er niet

Online verkopen? Met alleen een mooie webwinkel kom je er niet. Een doeltreffende webshop laten maken die in jouw huisstijl, waanzinnig goed, is vormgegeven. Wij doen het met KISS (Keep It Short and Simple).

Scoor meer bestellingen
Een webwinkel laten maken die meer oplevert. Dankzij KISS weet jou bezoeker direct hoe het werkt. Geen afleiding of andere poespas. Wij zorgen ervoor dat echt iedereen het begrijpt. Wil jij een webshop laten maken?

Onze bewezen aanpak
Wij maken het design, doen een basis inrichting en voegen voorbeeld producten toe. Na oplevering kan jij jouw webwinkel volledig tweaken. Maak layout aanpassingen, publiceer producten, bepaal je zoekfilters en start met verkopen. Lukt het niet? Wij zijn er voor je.

AanpakOfferte

Webshop laten bouwen

Complete webshop laten maken

Ontvang meer dan een webshop

Een hele complete webshop laten bouwen? Wij voorzien jouw webshop van meer dan dat jij direct nodig hebt. Inclusief een klanten systeem, facturatie software en een uitgebreid beheersysteem.

Gratis demo Contact

Complete shop

Een professionele webshop laten maken met iDeal en alles dat jij nodig hebt om direct te beginnen met online verkopen. Wij voorzien jouw shop van:

 • Fantastische productweergave
 • Op elk apparaat te gebruiken
 • Enorm snel met Elasticsearch
 • Oneindig veel producten toevoegen
 • Product zoeken met filters
 • Begroetingen instelbaar
 • Uiteraard veilig met SSL
 • Doeltreffend: meer leads
 • Goede call to actions
 • Uitgebreide rapportage module
 • AVG-proof incl. cookiemelding

Gratis demo Contact

webwinkel laten maken