Leden website opzetten

Eigen ledensite laten bouwen
  • Breng jouw leden online samen
  • Eigen website met leden login
  • Inkomsten met abonnementen
  • Beheer je ledensite zonder gedoe
Leden website laten maken

Leden website laten maken

Faciliteer online ledencontact

Wil jij een ledensite opzetten om leden online met elkaar in contact te brengen? Bij StartPlatform kan jij je eigen leden website laten bouwen. Lanceer jouw eigen leden website in 14 dagen voor 1999 euro.

Een leden website is een website met een leden login. Leden kunnen zich daarvoor aanmelden om vervolgens in contact te komen met andere leden. Leden kunnen naar andere leden zoeken en daarmee chatten. Het doel van een ledensite maken is onder andere geld verdienen of gewoon leden met een specifiek doel bij elkaar brengen. Zo’n doel kan bijvoorbeeld online dating zijn. Je eigen leden website laten maken? Contact ons.

Een ledensite maken doe jij waarschijnlijk om extra inkomsten te genereren. Jij staat op het punt om leden met elkaar in contact te brengen voor waarschijnlijk een specifiek doel. Jouw leden zijn bereid om daarvoor te betalen. Betalingen worden met onze ledensite software bij je leden afgeschreven met automatisch incasso. Zo genereer jij een passief inkomen en heb jij geen omkijken naar de administratie.

Wil jij een leden website bouwen? Het maakt niet uit voor welke toepassing je dat doet. Onze ledensite software is voor elke toepassing aanpasbaar. Zo kan jij een eigen leden website laten maken voor online dating, een community of voor het samenbrengen van vraag en aanbod op een soort van marktplaats. Voor welke toepassing wil jij een leden website laten maken? Wij denken graag met jou mee.

Bij een ledensite opzetten komt best veel kijken wanneer je dat niet eerder gedaan hebt. Je kan bijvoorbeeld een ledensite maken met Wordpress. Er zijn diverse templates en plug-ins waarmee je zelf een ledensite kan opzetten. Maar maak je dan wel een goede? Wij ontzorgen jou van A tot Z. Dat doen wij met kant en klare ledensite software en jou mee te nemen in het proces met workshops en handleidingen.

Gratis demo Contact

ledensite laten maken

Eigen ledensite laten bouwen?

Wij gaan voor het volgende

Een op jouw leden afgestemde ledensite bouwen
Zijn zij ingetogen of uitbundig, introvert of extrovert? Het maakt niet uit. Wij verdiepen ons in jouw leden en stemmen jouw ledensite naadloos op hun af.
Geen zorgen. Je kan een veilige ledensite beginnen
Maak je niet druk om de beveiliging. Alle gegevens van jouw leden worden goed beveiligd opgeslagen en wij houden jouw ledensite up-to-date.
Jouw eigen leden website beheren. Zonder gedoe
Eigen leden website laten maken? Een lid goedkeuren, de administratie bekijken en lidmaatschappen bepalen. Je beheert alles echt helemaal zelf.

Een ledensite beginnen..

Die klaar is voor het echte werk

Wij hebben ervaring in ledensite bouwen sinds 2004. Wij weten daarom wat werkt en ook wat niet werkt. Het volgende zetten wij in jouw website centraal:

KISS ledensite opzetten

Een ledensite laten maken met KISS. Dat staat voor Keep It Stupidly Simpel. We tonen alleen het hoognodige. Daardoor weet echt iedereen hoe jouw website werkt. Met onze KISS insteek kan jij met zone ledensite software een leden website opzetten die meer omzet genereert. Daarnaast bespaard het jou veel tijd aan support.

Gratis demo Contact

leden website laten bouwen

Complete leden website bouwen

Met alle functies die je nodig hebt