Opret en medlemsside

Få din egen medlemsside bygget
  • Samle dine medlemmer online
  • Egen hjemmeside med medlemslogin
  • Generer indtægter med abonnementer
  • Håndtér dine medlemssider uden besvær
Få lavet en medlemshjemmeside

Få lavet en medlemswebsted

Facilitér online medlemskontakt

Vil du oprette et medlemswebsted for at bringe medlemmer online i kontakt med hinanden? Hos StartPlatform kan du få lavet dit eget medlemswebsted. Lancér dit eget medlemswebsted på 14 dage for 1999 euro.

En medlemswebsted er en hjemmeside med medlemslogin. Medlemmer kan tilmelde sig for at komme i kontakt med andre medlemmer. Medlemmer kan søge efter andre medlemmer og chatte med dem. Formålet med at oprette et medlemswebsted er blandt andet at tjene penge eller blot at samle medlemmer med et specifikt formål. Et sådant formål kan for eksempel være onlinedating. Vil du have dit eget medlemswebsted lavet? Kontakt os.

Du opretter sandsynligvis et medlemswebsted for at generere ekstra indtægter. Du er ved at bringe medlemmer i kontakt med hinanden for sandsynligvis et bestemt formål. Dine medlemmer er villige til at betale for det. Betalinger trækkes automatisk fra dine medlemmer med vores medlemswebstedssoftware. På den måde genererer du en passiv indkomst, og du behøver ikke at bekymre dig om administrationen.

Vil du oprette et medlemswebsted? Det spiller ingen rolle, hvilken anvendelse du gør det for. Vores medlemswebstedssoftware kan tilpasses til enhver anvendelse. Så du kan få lavet dit eget medlemswebsted til onlinedating, et fællesskab eller til at bringe udbud og efterspørgsel sammen på en slags markedsplads. Til hvilken anvendelse vil du have lavet et medlemswebsted? Vi tænker gerne sammen med dig.

Der er mange ting at tage højde for, når du opretter et medlemswebsted, hvis du ikke har gjort det før. Du kan for eksempel oprette et medlemswebsted med WordPress. Der er forskellige skabeloner og plug-ins, der gør det muligt for dig selv at oprette et medlemswebsted. Men laver du så et godt et? Vi fjerner alle dine bekymringer fra A til Z. Det gør vi med færdig medlemswebstedssoftware og ved at følge dig i processen med workshops og vejledninger.

Gratis demoKontakt

Få lavet en medlemsside

Få din egen medlemsside opbygget?

Vi sigter efter følgende

Byg en medlemsside skræddersyet til dine medlemmer
Er de reserverede eller udadvendte, introverte eller udadvendte? Det gør ingen forskel. Vi fordyber os i dine medlemmer og tilpasser din medlemsside sømløst til dem.
Ingen bekymringer. Du kan starte en sikker medlemsside
Bekymr dig ikke om sikkerheden. Alle dine medlemmers data opbevares sikkert, og vi holder din medlemsside opdateret.
Administrer din egen medlemsside. Uden besvær
Når du har fået oprettet din egen medlemsside? Godkend en medlem, se administrationen og fastsæt medlemskaber. Du administrerer alt selvstændigt.

Start en medlemsside..

Som er klar til rigtigt arbejde

Vi har erfaring med at opbygge medlemssider siden 2004. Derfor ved vi, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Dette sætter vi i centrum på din hjemmeside:

Start en KISS-medlemsside

Lav en medlemsside med KISS. Det står for Keep It Stupidly Simple. Vi viser kun det mest nødvendige. På den måde ved alle virkelig, hvordan din hjemmeside fungerer. Med vores KISS-tilgang kan du med vores medlemssidesoftware oprette en medlemsside, der genererer mere indtjening. Derudover sparer det dig meget tid på support.

Gratis demo Kontakt

Få medlemmerne til at bygge en hjemmeside

Byg en komplet medlemsside

Med alle de funktioner, du har brug for