Online platformsoftware

Konfigurer dig selv med widgets
  • Lancer hjemmesiden på 14 dage
  • Lav layouts med widgets
  • Sikker og pålidelig software
  • Få ugentlige softwareopdateringer
online platform software

Fuldendt platformsoftware

Altid opdateret

Uanset om du vil have en hjemmeside og muligheden for at sende fakturaer, oprette en webshop eller forbinde medlemmer på en online platform, er vores platformsoftware velegnet til enhver anvendelse.

Vores tilgang
Vi opsætter platformsoftwaren, tilpasser alt efter dine behov og gør det til en fast pris. Vi gør dette med standardbyggeklodser. Derfor kan vi fuldføre det på 14 dage, og du vil aldrig blive overrasket.

Ugentlige opdateringer
Vi udvikler konstant vores platformsoftware. Vi udgiver opdateringer hver uge. Du vil også modtage disse opdateringer efter leveringen af din hjemmeside eller platform. På den måde forbliver du et skridt foran dine konkurrenter uden besvær.

PriserGratis demo

Online platform software

Online platformsoftware

Fleksibel, sikker og hurtig

Komplet pakke
Platformsoftwaren har alle de funktioner, der er nødvendige for en succesfuld online koncept.
Hurtig og sikker
Platformsoftwaren er pålidelig. Vi hoster alt i Holland. Vores CDN gør det lige så hurtigt globalt.
I henhold til dine ønsker
Alt er skræddersyet. Du køber ikke kun software, men også en hjemmeside, der passer til dine besøgende.

Interaktiv platformsoftware

Med alt til online interaktioner

At komme i kontakt med besøgende online eller at forbinde besøgende med hinanden online har aldrig været så nemt, hurtigt og skalerbart. Imponér din målgruppe med vores platformsoftware.

Fuldstændig omfattende
Vores platformsoftware tilbyder omfattende muligheder. Indholdssøgning med filtre, kontaktmuligheder, betalingsmuligheder, profiler og oprettelse af layouts med widgets er centralt for det.

Anvendelser
Hvilken anvendelse går du efter online? Platformsoftwaren er egnet til forskellige anvendelser, herunder virksomhedens websteder, onlinebutikker, jobportaler, datingsider og markedspladser.

AnvendelserGratis demo

Online platformsoftware

Eksempler med vores software

Egnet til enhver anvendelse

Se nogle eksempler på vores platformsoftware. Vores platformsoftware kan bruges til forskellige formål. Fra online dating til at finde personale. Fra at generere leads til at dele viden. Det spiller ingen rolle.

Eksempler Priser

Er det sikkert og pålideligt?

Du behøver ikke bekymre dig

Online platformsoftware fungerer godt, når du ikke bemærker den. Især når problemer opstår, ser du vigtigheden af teknologien. Men fortvivl ikke. Vores teknologi er blevet testet af forskellige websteder.

Høj sikkerhedsstandard
Adgangskoder opbevares krypteret, vores servere har den nyeste software, og der udføres periodiske revisioner. Og det er en god ting. Så behøver du ikke bekymre dig om sikkerheden.

Alle data i Nederlandene
Dine data opbevares i et sikkert datacenter. Dette datacenter er redundant for øget pålidelighed. Kun vi har adgang til koden. Dette reducerer indgangspunkter for hackere.

Sikkerhed

Online platformsoftware