Få oprettet en virksomhedskatalog

Virksomhedskatalog for malere

Målet var at oprette en virksomhedskatalog for malere. Det lykkedes. Malere får en smuk virksomhedsside, kan svare på malerjob og har mulighed for at oprette jobopslag. Vil du oprette en virksomhedskatalog? Se dette eksempel.

Se eksempel

Opret en ny virksomhedskatalog

Vi leverer følgende

Pålidelig og opdateret information
Denne virksomhedskatalog har altid nøjagtige og opdaterede oplysninger om de listede virksomheder, herunder kontaktoplysninger og adresseoplysninger.

Brugervenlig navigation
Denne virksomhedskatalog er brugervenlig med en søgefunktion og klare kategorier, så brugerne nemt kan finde, hvad de leder efter.

Mobilresponsivitet
Denne virksomhedskatalog fungerer perfekt på alle enheder, herunder smartphones og tablets, for at imødekomme brugere med forskellige apparater.

Fuld information
Hver virksomhedsliste er detaljeret med oplysninger om tjenester, kontaktoplysninger og webadresser for at give brugerne fuld information.

Interaktionsmuligheder
Denne virksomhedskatalog giver brugerne mulighed for at interagere ved at skrive anmeldelser og vurderinger, tilføje stjernekarakterer og dele virksomhedsoplysninger via sociale medier.

Brugeradministration
Opret en virksomhedskatalog, hvor virksomheder selv kan administrere deres virksomhedsside? Dette er muligt på Schilderscout.

Søgemaskineoptimering (SEO)
Denne virksomhedskatalog er optimeret til relevante søgeord, metainformation og strukturerede data (Schema Markup) for at forbedre synligheden i søgeresultaterne.

Sikkerhed og privatliv
Opret en virksomhedskatalog med robuste sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte virksomheders og brugeres data. Dette kommunikeres tydeligt i privatlivspolitikken.

Tilgængelighed
Opret en virksomhedskatalog for mennesker med forskellige behov, herunder visuelle og motoriske begrænsninger, for at nå ud til en bredere offentlighed. Schilderscout kan bruges af alle.

Indtjeningsmuligheder
Start en virksomhedskatalog med forskellige indtjeningsmodeller, såsom reklamer, premium-listinger for virksomheder og medlemskaber med ekstra funktioner for at forblive økonomisk bæredygtig.

Opret din egen virksomhedskatalog?

Nogle andre tilfælde med vores SaaS