Bedrijvengids laten maken

Bedrijvengids voor schilders

Het doel was een bedrijvengids maken voor schilders. Dat is gelukt. Schilders krijgen een mooie bedrijfspagina, kunnen reageren op schilderklussen en hebben de mogelijkheid om vacatures te publiceren. Bedrijvengids opzetten? Bekijk dit voorbeeld.

Bekijk voorbeeld

Nieuwe bedrijvengids opzetten

Wij verzorgen het volgende

Nauwkeurige en Up-to-date Informatie
Deze bedrijvengids heeft altijd nauwkeurige en actuele informatie over de vermelde bedrijven, inclusief contactgegevens en adresgegevens.

Gebruiksvriendelijke Navigatie
Deze bedrijvengids is gebruikrsvriendelijk, met een zoekfunctie en duidelijke categorieën, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Mobiele Responsiviteit
Deze bedrijvengids werkt perfect op alle apparaten, zoals smartphones en tablets, om gebruikers met diverse apparaten te bedienen.

Compleetheid van Informatie
Elke bedrijfsvermelding is gedetailleerd, inclusief informatie over diensten, contactgegevens en website-URL's om gebruikers volledig te informeren.

Interactiemogelijkheden
Deze bedrijvengids staat gebruikers toe om interactie te hebben door recensies en beoordelingen achter te laten, sterrenbeoordelingen toe te voegen en bedrijfsvermeldingen te delen via sociale media.

Gebruikersbeheer
Een bedrijvengids opzetten waarbij bedrijven zelf hun bedrijfspagina kunnen beheren? Op Schilderscout is dit mogelijk. 

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Deze bedrijvengids is geoptimaliseerd op relevante zoekwoorden, metagegevens en gestructureerde gegevens (Schema Markup)  om de zichtbaarheid in zoekresultaten te verbeteren.

Veiligheid en Privacy
Een bedrijvengids maken met robuuste beveiligingsmaatregelen om de gegevens van bedrijven en gebruikers te beschermen. Dit wordt duidelijk gecommuniceerd in het privacybeleid.

Toegankelijkheid
Een bedrijvengids opzetten voor mensen met diverse behoeften, inclusief visuele en motorische beperkingen, om een breder publiek te bereiken. Schilderscout is door iedereen te gebruiken.

Monetisatiemogelijkheden
Een bedrijvengids starten met verschillende verdienmodellen, zoals advertenties, premium vermeldingen voor bedrijven en lidmaatschappen voor extra functies, om zo financieel levensvatbaar te blijven.

Eigen bedrijvengids maken?

Enkele andere cases met onze SaaS