Få bygget en bedriftskatalog

Bedriftskatalog for malere

Målet var å opprette en bedriftskatalog for malere. Det lyktes. Malere får en vakker bedriftsside, kan svare på malingsjobber og har muligheten til å publisere stillingsannonser. Vil du opprette en bedriftskatalog? Sjekk ut dette eksempelet.

Vis eksempel

Opprett en ny bedriftskatalog

Vi tar oss av følgende

Nøyaktig og oppdatert informasjon
Denne bedriftskatalogen har alltid nøyaktig og oppdatert informasjon om de oppførte selskapene, inkludert kontaktinformasjon og adresseinformasjon.

Brukervennlig navigasjon
Denne bedriftskatalogen er brukervennlig, med en søkefunksjon og tydelige kategorier, slik at brukerne enkelt kan finne det de leter etter.

Mobil responsivitet
Denne bedriftskatalogen fungerer perfekt på alle enheter, inkludert smarttelefoner og nettbrett, for å betjene brukere med ulike enheter.

Fullstendighet av informasjon
Hver bedriftsoppføring er detaljert og inkluderer informasjon om tjenester, kontaktinformasjon og nettsted-URL-er for å gi fullstendig informasjon til brukerne.

Interaksjonsmuligheter
Denne bedriftskatalogen lar brukerne samhandle ved å legge igjen anmeldelser og vurderinger, legge til stjernevurderinger og dele bedriftsoppføringer via sosiale medier.

Brukeradministrasjon
Opprett en bedriftskatalog der selskaper selv kan administrere bedriftssiden sin? Dette er mulig på Schilderscout.

Søkemotoroptimalisering (SEO)
Denne bedriftskatalogen er optimalisert for relevante søkeord, metadata og strukturerte data (Schema Markup) for å forbedre synligheten i søkeresultatene.

Sikkerhet og personvern
Opprett en bedriftskatalog med robuste sikkerhetstiltak for å beskytte bedrifters og brukeres data. Dette blir tydelig kommunisert i personvernpolicyen.

Tilgjengelighet
Opprett en bedriftskatalog for personer med ulike behov, inkludert visuelle og motoriske begrensninger, for å nå et bredere publikum. Schilderscout kan brukes av alle.

Inntjeningsmuligheter
Start en bedriftskatalog med ulike inntjeningsmodeller, inkludert annonser, premiumoppføringer for bedrifter og medlemskap for ekstra funksjoner, for å fortsette å være økonomisk bærekraftig.

Opprett din egen bedriftskatalog?

Noen andre tilfeller med vår SaaS