Opprett et jobbrett

All-in-one jobbrett programvare
  • Helt tilpassbar programvare
  • Gode søkefunksjoner og jobbvarsler
  • Med integrasjon av Google for Jobs
  • 24/7 oppdatert jobbportal programvare

Jobbportal programvare med løsningen for ditt
bedrift, arbeidsgivere og kandidater

Jobbprogramvare

Lage en jobbside

Med jobbprogramvare som fungerer

Vil du lage en jobbside? StartPlatform har den mest fleksible jobbprogramvaren. Derfor kan denne jobbprogramvaren enkelt tilpasses din virksomhet uten knot.

Opprett en jobbside der du og eventuelle arbeidsgivere (mot betaling) publiserer stillingsannonser. Disse annonsene er lett å finne med filtre og jobbvarsler. Topp kandidater kommer i kontakt med deg eller arbeidsgiverne online.

Å bygge en jobbside i dag betyr ikke at du vil tenke det samme om ett år. Derfor kan vår jobbprogramvare tilpasses av deg selv. Lag egne oppsett, definer søkefiltre og aktiver nye funksjoner.

Vi holder din jobbprogramvare oppdatert 24/7. Hver uke får du nye funksjoner. Vi sørger for at jobbsiden din er sikker og forblir det. Du betaler en fast månedsavgift og unngår overraskelser.

Gratis demo Alle funksjoner

Jobbprogramvare

Få opprettet en jobbportal

Med sikker og komplett programvare for jobbportaler

Lønnsom stillingsannonseplattform
Vår jobbportalprogramvare oppfordrer brukere aktivt til å handle, noe som resulterer i flere jobbannonser, flere søknader og økt engasjement.
Sikker og rask jobbprogramvare
Du kan være trygg, dataene til arbeidsgivere og kandidater er sikre. Vi oppretter jobbportalen din raskt og pålitelig.
Helt tilpasningsdyktig av deg selv
Publiser jobber og administrer kandidater? Du administrerer jobbportalen din uten problemer med vår jobbportalprogramvare.

Publiser stillingsannonser..

..nå de beste talentene

Bygg en stillingsannonse nettsted som passer perfekt for målgruppen din. Enten det er IT-eksperter eller bygningsarbeidere. Vi tilpasser stillingsannonseprogramvaren sømløst til deres forventninger.

Få flere søknader
ROI for å sette opp en stillingsannonse nettsted? Fordi vi sømløst tilpasser stillingsannonseprogramvaren til målgruppen din, stikker stillingsnettstedet ditt ut og gir deg de beste kandidatene. 

Oppnå mer med SEO
Vår stillingsannonseprogramvare er søkemotorvennlig og optimalisert for Google for Jobs. Dette betyr at du får flere arbeidsgivere som ønsker å publisere stillingsannonser og dermed flere kandidater via Google til stillingsnettstedet ditt.

Lag en KISS stillingsannonse nettsted
Vil du lage en vellykket stillingsannonse nettsted? Vi jobber med KISS: Keep it short and simple. Slik at alle vet hvordan det fungerer. Resultatet? Flere søknader!

Be om demo Kontakt

Få laget en jobbportal

Ønsker du å få bygget en jobbportal?

Kostnader for vår jobbportalprogramvare

Ønsker du å få opprettet en jobbportalfor et bemanningsbyrå eller bruke vår jobbportal programvare som en jobbportalplattform? Få råd fra en av våre spesialister.

Kontakt Gratis demo

Hvordan starte en stillingsannonseplattform..

..inkluderer alt jeg trenger?

Start en stillingssøkingsnettsted som bidrar til målene for kandidatene og arbeidsgiverne dine? På denne måten bidrar vår stillingsannonseprogramvare også til dine mål.

Administrer alle dine arbeidsgivere og kandidater med medlemssystemet. Søk med filtre, vis betalingshistorikk og tildel medlemskap.

Opprett din stillingsportal og la arbeidsgivere publisere stillinger eller publisere stillinger selv. Du bestemmer layouten på stillingssiden selv.

Annonser, blogger, selskaper eller attester? Alt du kan tenke deg. For hver søknad oppretter du din egen kategori med en unik layout.

Skal du internasjonalt og ønsker å bygge en internasjonal stillingsportalside? Legg til alle språk med oversettelser selv og lanser internasjonalt.

De beste søkemotorteknikkene som Google for Jobs er integrert i din stillingsportalprogramvare. På denne måten vil stillingssiden din bli funnet optimalt.

Ditt stillingsside har en komplett nettbutikk. Her publiserer du ekstra tjenester, som skriving av stillingsannonsetekster. Folk bestiller og betaler online.

Et fullstendig administrasjonsprogram er innebygd i programvaren for stillingsportalen. Alle fakturaer, nettbutikkbestillinger og omsetningsberegninger kan finnes der.

Gratis demoKontakt

Få bygget en jobbportal