Sett opp en jobbportal

Få laget en jobbportal
  • Bring arbeidsgivere og arbeidstakere sammen 
  • Publiser jobbannonser
  • Tjen penger online
  • Pålitelig programvare
Jobbtavleprogramvare

Mulighetene 

Automatisert inntjening

Å bygge en stillingsannonsebank sørger for at jobbmulighetene fra arbeidsgivere vises for arbeidstakere og bringes sammen. Arbeidstakere kan filtrere jobbmuligheter og søke på dem. Disse svarene blir sendt videre til arbeidsgiverne.

Du tjener inntektene dine gjennom abonnementer. Dette kan være i form av abonnementer eller annonser. Arbeidsgivere inngår et abonnement og kan fra dette øyeblikket publisere jobbmuligheter. Inntektene blir automatisk innkassert.

PriserApplikasjoner

Opprett jobbtavle

Få laget en vellykket jobbportal

Oppdag de tre viktige aspektene:

Smart jobbportal løsning utvikle
Designet av en jobbportal må være smart innredet ved hjelp av en kombinasjon av de riktige elementene.
Lag en pålitelig jobbportal
Få laget en jobbportal som er rask og kjører på pålitelig programvare, slik at alle data er sikre.
System for styring av jobbportal
Medlemmer kan selv administrere sine egne kontoer eller stillingsannonser. Du kan enkelt tilpasse jobbportalen din selv.

Opprett jobbdatabase

Samle arbeidsgivere og arbeidstakere

Vi skal bygge en jobbdatabase som ikke bare ser bra ut, men fremfor alt er effektiv. Den inneholder alle nødvendige funksjoner. Tenk på automatisk behandling av betalinger, bruk av søkefiltre og en egen pålogging for brukere. 

Opprett en jobbdatabase som du administrerer selv. Både arbeidsgivere og arbeidstakere kan utføre handlinger selvstendig. Derfor er det praktisk at du kan administrere nettstedet ditt selv. Med SiteCMS kan du administrere all brukerinformasjon og endre data.  

Start jobbdatabase Se funksjoner

Få jobbnettsted laget

Få laget en profesjonell jobbportal

Med erfaring siden 2004 er du på rett sted med oss!

Over 500 fornøyde kunder har gått foran deg

 

Pålitelig programvare 

Programvaren bak våre stillingsannonserider

En jobbdatabase inneholder mye data. Tenk på kontoene til alle brukerne og alle annonserte stillinger. Å lage en jobbdatabase med sikker programvare er derfor av stor betydning. Dette sikrer at all informasjon er trygg, og nettstedet ditt alltid fungerer, ganske praktisk. 

Vi gjør jobbdatabasen din lynrask med programvaren til Phalcon web-rammeverket. Ingen ønsker å betale for mye for hosting av et nettsted. Derfor gjør vi jobbdatabasen din skalerbar ved hjelp av Elasticsearch. Skal du også bygge en jobbdatabase? Finn ut hva som er mulig!

Be om demo Ta kontakt

 

Bygg jobbtavle