Opprett en nettbutikk

Alt-i-ett nettbutikkprogramvare
 • Overtalende webshop-design
 • Alltid oppdatert programvare
 • Enkel administrativt miljø
 • Start salget innen 14 dager
Få laget en nettbutikk

Få laget en flott nettbutikk

Flere bestillinger fra flere kunder

I dag kan du lage en nettbutikk i enhver gate. Men er den en som faktisk gir deg kunder? I vår nettbutikkprogramvare er design og teknologi perfekt tilpasset hverandre. Slik skiller du deg ut fra mengden.

Vil du få laget en nettbutikk og oppnå raske resultater? Vi vet hvordan vi skal få nettbutikken din til å fungere. Vi bruker ikke kompliserte maler med masse ekstra ting, slik som naboen din. Vi bygger nettbutikken din med en velprøvd struktur. Den er enkel og effektiv. Alle vet hvordan det fungerer, og du kan komme i gang raskt.

Vil du prøve å lage en nettbutikk med WordPress selv, eller vil du gjøre det eksepsjonelt bra? I programvaren vår har vi tatt hensyn til alle blinde flekker. Den fungerer raskt og er forståelig for Google. Vi tar fullt ansvar for deg. Du trenger heller ikke bekymre deg for oppdateringer. Vi holder nettbutikken din oppdatert, slik at du alltid er et skritt foran.

Ønsker du å få laget en rimelig nettbutikk? Ikke velg en skreddersydd nettbutikk! Alt vi lærer, blir brukt i alle nettbutikkene vi administrerer. Dermed oppfyller nettbutikken din alltid de nyeste standardene. Du betaler en fast månedspris og unngår overraskelser.

Gratis demoKontakt oss

Få laget en nettbutikk

Bygg en profesjonell nettbutikk

Vår nettbutikkprogramvare vektlegger følgende

Lønnsom butikk
Vi oppfordrer besøkende til å handle og gir nettbutikken din muligheten for mersalgsteknikker. Dette fører til hyppigere og større bestillinger, noe som øker inntektene.
Høy synlighet (SEO)
En nettbutikk uten besøkende er som en bil uten hjul. Vi sørger for at Google forstår alt grundig. Slik blir nettbutikken din bedre synlig, og du får flere besøkende.
Oppdatert nettbutikk
Vil du ha en nettbutikk? Ingen kluss eller trøbbel med oppdateringer. Vi holder nettbutikken din oppdatert 24/7. Mens du leser dette, ruller vi sannsynligvis ut en oppdatering.

Effektiv nettbutikk

Bare det å være vakker er ikke nok

Ønsker du å selge på nett? Med bare en vakker nettbutikk kommer du ikke langt. La oss lage en effektiv nettbutikk som er fantastisk utformet i din bedriftsprofil. Vi bruker KISS (Keep It Short and Simple).

Få flere bestillinger
Lag en nettbutikk som gir mer. Takket være KISS vet besøkende umiddelbart hvordan det fungerer. Ingen forstyrrelser eller annet tull. Vi sørger for at alle forstår det. Ønsker du hjelp til å lage en nettbutikk?

Vår beviste tilnærming
Vi lager designet, utfører grunnleggende oppsett og legger til eksempelprodukter. Etter levering kan du tilpasse nettbutikken helt etter dine ønsker. Gjør endringer i layout, publiser produkter, definer søkefiltrene og begynn å selge. Hvis du står fast, er vi her for deg.

MetodeTilbud

Få bygget en nettbutikk

Lag en komplett nettbutikk

Få mer enn bare en nettbutikk

Ønsker du å bygge en komplett nettbutikk? Vi gir deg mer enn det du trenger med en gang, inkludert et kundesystem, faktureringsprogramvare og et omfattende administrasjonssystem.

Gratis demo Kontakt

Komplett butikk

La oss lage en profesjonell nettbutikk med iDeal og alt du trenger for å begynne å selge online umiddelbart. Vi gir butikken din følgende egenskaper:

 • Fantastisk produktvisning
 • Kan brukes på alle enheter
 • Ekstremt rask med Elasticsearch
 • Ubegrenset antall produkter
 • Produktsøk med filtre
 • Velkomsthilsener kan tilpasses
 • Selvfølgelig sikret med SSL
 • Effektivt: flere leads
 • Gode "call to action"
 • Omfattende rapportmodul
 • GDPR-vennlig, inkludert informasjonskapselvarsel

Gratis demoKontakt oss

Få laget en nettbutikk