Kostnader for å få laget en nettside

Fast beløp, ingen overraskelser

Nettside lage kostnader? Vi har en passende pakke for enhver bedriftseier. Pakken kan tilpasses når som helst, slik at nettsiden din kan vokse i takt med din online suksess. Pris for å lage nettside? Sjekk vårt tilbud.

  Kostnader for å lage en liten nettside Nettsted S Motta leads
med en bedriftsnettsted.
Bestill
Mest populær Kostnader for å lage en SEO-nettsideNettsted M Flere besøkende
gjennom flere sider.
Bestill
Kostnader for å lage en plattform Nettsted L Plasser innhold
av besøkende.
Bestill
Funksjoner  
Sider 15 300 5.000
Godt design        
SEO-vennlig        
Leveringstid   14 dager 14 dager 14 dager
Webhotell  
E-post   2 3 5
Gratis SSL        
Gratis domene        
Raskt CDN        
Lagringsplass   Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
Båndbredde   Ubegrenset Ubegrenset Ubegrenset
Tjenester  
Trening   1 time 2 timer 3 timer
Ekstra hjelp   2 timer 3 timer 5 timer
24/7 oppdateringer        
E-poststøtte      
Telefonstøtte      
Funksjonalitet  
Internasjonalt        
Skjemaer        
Oppsett        
Katalog        
Søkefunksjon        
Online betaling        
Publikatører        
  €699
+ €39 pr. mnd
€1999
+ €49 pr. mnd
€1999
+ €149 pr. mnd
  Bestill Bestill Bestill

 

Trenger du flere sider eller andre funksjoner?
Vi lager et skreddersydd tilbud.

Ta kontakt

Kostnader ved å lage nettside

Avhengig av dine ønsker

Kostnadene for å lage nettside kan variere mye. Men hva bestemmer egentlig kostnadene for en nettside? Akkurat det, dine ønsker! Hvis du velger en skreddersydd nettside, kan kostnadene for å lage en nettside raskt bli fra 5 000 til 10 000 euro. Men er det virkelig nødvendig? Vi tror ikke det.

Vårt webdesignbyrå har 20 års erfaring med å utvikle nettsider. Denne erfaringen har vi samlet i en bevist struktur, vårt StartPlatform-konsept. Vil du lage en profesjonell nettside til lave kostnader? Den beviste strukturen har blitt brukt mange ganger. Så vi vet hva som fungerer og hva som ikke fungerer, og vi tilpasser kontinuerlig strukturen deretter.

Har du eller får du flere ønsker? Med en pakkoppgradering aktiverer vi påloggingsfunksjon for kunder, et online bestillings-/betalingsystem og eventuelt pålogging for medlemmer. På den måten kan nettsiden din vokse i takt med din suksess uten at du noen gang betaler for mye.  

Kostnadene for å lage nettside er ikke de eneste kostnadene når du vil være til stede online med bedriften din. Du vil også støte på kostnader for nettsidevedlikehold. Kostnadene varierer og blir ofte belastet etter timeprinsippet. Vi har valgt å gjøre dette annerledes.

Ønsker du å vite på forhånd hva álle kostnadene for å lage nettside er? Velg da vårt StartPlatform-konsept. Alle kostnader er kjent på forhånd. Du betaler en engangsoppsettavgift og en fast månedsavgift. For månedsavgiften hoster vi nettsiden din og holder den oppdatert.

På den måten blir du aldri overrasket, og det oppstår aldri tvister om kostnadene for nettsidevedlikehold. Vil du ha en ærlig og alt-i-ett-pris for å lage en nettside? Lag en nettside med StartPlatform. Ikke nøl med å kontakte oss. En kopp kaffe er også inkludert ;).

I tillegg til kostnadene for å lage nettside, må du håndtere hostingkostnader og vedlikeholdskostnader. De årlige kostnadene for en nettside varierer for hver nettside. Derfor er det vanskelig å sammenligne de årlige kostnadene. Be derfor om tilbud for å sammenligne kostnadene for å lage nettside grundig.

De årlige kostnadene for en nettside er vanligvis høyest det første året. Det første året bygges nettsiden din, noe som betyr at du støter på designkostnader og utviklingskostnader for nettsiden din. For de påfølgende årene betaler du bare for hosting og vedlikehold.

Gjennomsnittlige utviklingskostnader for en bedriftsnettside ligger rundt 4 000 euro, og hostingkostnadene er omtrent 500 euro per år. Kostnadene for å lage en nettside det første året er i gjennomsnitt 4 500 euro, og for de påfølgende årene 500 euro. På grunn av våre beviste strukturer ligger oppsettkostnadene våre lavere.

kostnader for å lage nettside