Opprett bestillingsside

Med alt-i-ett booking programvare
  • Vis tilgjengelighet
  • Motta reservasjoner
  • For deg og dine medlemmer
  • Inkl. komplett nettside
God bookingprogramvare

Få laget en bookingsside

Tilgjengelighet for deg og dine medlemmer

Med vår bookingsprogramvare kan du og dine medlemmer motta avtaler via din bookingside. Vil du få bygget din egen bookingsside? Start raskt med å tilby ferieboliger, leie biler eller selge skjønnhetsarrangementer.

Sett opp en all-in-one bookingsside
Med vår bookingsprogramvare binder du ikke systemer sammen. Du kan få laget en komplett bookingsside. Vi bygger din bookingsside; du publiserer tilgjengeligheten din, mottar reservasjoner og online betalinger.

Lag en rimelig bookingsside
Vil du få laget en bookingsside raskt? Vi gjør det med standard byggeklosser. På den måten er vi ferdige om to uker. Vet du hva som er det beste? Ingen klussing med oppdateringer. Med vår bookingsprogramvare har du alltid den nyeste versjonen.

Gratis demoFunksjoner

Få laget en bookingsside

Vil du bygge din egen bestillingsside?

Vi fokuserer på følgende

Sett opp en god bestillingsside
Vi oppfordrer besøkende til å handle. Med filtre finner de raskt tjenesten de leter etter. Med denprogramvaren gjør de raskt en avtale.
Lag en sikker avtalsside
Ikke bekymre deg! Kundenes sensitive data lagres trygt og sikkert i vår pålitelige bestillingsprogramvare. Vi har grundig kontroll over systemet for å sikre at det alltid fungerer raskt og effektivt.
Administrer alt selv uten plunder
Konfigurer tilgjengelighetskalendere, håndter reservasjoner, send forespørsler om anmeldelser og motta betalinger. Du ordner alt enkelt selv med SiteCMS.

Sett opp en god bestillingsside

Vi gjør den synlig og med KISS

Få opprettet en enkel bestillingsside slik at alle kundene dine forstår hvordan det fungerer. Vi gjør det med KISS: Keep it short and simple. Kundereaksjoner som 'Det fungerer enkelt' blir dermed naturlige.

Lag en synlig bestillingsside
Å sette opp en bestillingsside uten SEO er som å ha en bil uten hjul. Du kommer ikke langt. Vi har integrert de beste SEO-teknikkene i bestillingsprogramvaren vår. Dermed tiltrekker du deg flere relevante besøkende via Google.

Bygg en unik bestillingsside
Er kundene dine reserverte eller utadvendte? Det spiller ingen rolle. Vi tilpasser bestillingssiden din sømløst til deres og din bedriftsidentitet. På den måten samsvarer den med kundenes forventninger, og de føler seg bedre forstått.

Vår metodeGratis demo

La bygge en bookingsside

Utvikle en komplett bestillingsside

Du får mye mer enn bestillingsprogramvare

Sett opp din egen bestillingsside med komplett bestillingsprogramvare. Du trenger derfor ikke å koble sammen systemer. Administrer nettsiden din, motta betalinger, send fakturaer og kontroller all tilgjengelighet i kalendere gjennom vår all-in-one bestillingsprogramvare.

Alle funksjoner Priser

Hvordan fungerer bestillingsprogramvare?

Bestem tilgjengelighet på et øyeblikk

Å sette opp en bestillingsside er enkelt. Du publiserer tilbudet ditt, bestemmer tilgjengeligheten, setter prisen og spesifiserer hvor mange ganger hvert produkt eller tjeneste kan være tilgjengelig samtidig. La reservasjonene komme inn.

Tilgjengelighetskalender
En tilgjengelighetskalender er den viktigste delen når du lager en bestillingsside. Kunden velger en tjeneste og ønsket tid. Bestillingsprogramvaren beregner prisen, og kunden reserverer. Det kan ikke bli enklere.

Administrer bestillinger
Vil du ha din egen bestillingsside bygget? Du og dine leverandører administrerer alle bestillinger fra et enkelt grensesnitt. Legg til bestillinger, flytt bestillinger og motta betalinger. Du har full kontroll.

PriserVår programvare

Bookingprogramvare